Doi bărbați au fost arestați, după ce un fotbalist a fost înjunghiat mortal, de Boxing Day. Filmarea „horror” care circulă pe rețelele sociale

de: Sorin Barbu
29 12. 2022

Doi bărbați au fost arestați după incidentul violent desfășurat într-un club din Birmingham, în urma căruia un fotbalist de 23 de ani și-a pierdut viața. Jurnaliștii locali au văzut pe rețele sociale un filmuleț care i-a șocat. Cineva a înregistrat, fără nicio urmă de compasiune, momentul în care Cody Fisher și-a dat ultima suflare, în timp ce medicii de la ambulanță încercau să-l salveze.

Doi bărbați au fost arestați după decesul lui Cody Fisher

Boxing Day este o zi de mare sărbătoare în fotbalul britanic. Sunt multe meciuri, iar spectacolul este garantat. De această dată o veste tristă a umbrit petrecerea. Într-un club din Birmingham, Digbeth’s Crane, unde atmosfera era întreținută de DJ Marco Carola, a avut loc un incident violent în urma căruia Cody Fisher, un fotbalist de doar 23 de ani și-a pierdut viața, pe ringul de dans.

Din primele cercetări polițiștii au ajuns la concluzia că tânărul jucător de fotbal a fost înjunghiat, aproape de miezul nopții. Ancheta s-a desfășurat cu mare rapiditate, deși în club se aflau sute de persoane, iar doi bărbați au fost arestați de forțele de ordine. Se pare că este vorba chiar de cei care ar fi aplicat loviturile mortale. Deocamdată nu se știe nimic despre motivele care au declanșat această acțiune violentă.

„Ne-au frânt inimile. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Eu şi familia mea cerem să ni se respecte intimitatea în această perioadă dureroasă”, a transmis familia sportivului, potrivit poliţiei din Birmingham.

Filmarea care i-a șocat pe jurnaliștii din Anglia

Jurnaliștii de la Birmingham Live au fost șocați să vadă pe rețelele sociale un filmuleț înregistrat chiar în momentele dramatice în care medicii încercau să-i salveze viața lui Cody Fisher. Imaginile sunt foarte explicite, iar la un moment dat se aude o voce, foarte probabil a persoanei care înregistra cu telefonul mobil, care spune: „Omul meu a murit”, relatează Daily Star.