DOC a ajuns în România după eliminarea de la Survivor 2023. Cum arată și cine l-a luat în brațe, imediat ce l-a recunoscut FOTO EXCLUSIV

de: Bișinicu Andreea
18 03. 2023

Doc a aterizat, recent, pe aeroportul Henri Coandă din București, la câteva zile după ce a fost eliminat de la Survivor România 2023. Fostul Faimos a fost întâmpinat de către cei dragi pe terminalul din Otopeni. Primele imagini cu rapperul revenit pe meleagurile natale.

Cum arată DOC de la Survivor 2023, după ce a revenit în România

Miercuri, 15 martie, DOC a părăsit competiția Survivor 2023, după ce prezentatorul Daniel Pavel a rostit numele său în cadrul consiliului de eliminare din cadrul show-ului de la PRO TV.

În seara zilei de sâmbătă, 18 martie, cititorii Playtech Știri au trimis pe mailul redacției fotografii în premieră cu celebrul rapper când ateriza pe aeroportul Otopeni de la marginea Capitalei. DOC a fost întâmpinat cu brațele larg deschise de către soția lui, Anca, și câțiva apropiați.

Fostul Faimos nu și-a putut conteni lacrimile de emoție, în momentul în care s-a revăzut cu partenera sa de viață, pe care a îmbrățișat-o cu mult dor.

DOC a fost nominalizat la Survivor 2023, alături de Ada Dumitru și Ionuț Iftimoaie din tabăra Faimoșilor, în timp ce, de la Războinici, Lucianna, Robert și Alin Chirilă au fost la un pas să plece acasă.

Înainte de a părăsi concursul din Republica Dominicană, DOC și-a exprimat recunoștiința față de publicul care l-a votat pentru a părăsi competiția, dând de înțeles că își dorea ca parcursul său în Survivor să se încheie.

Citește și Bucurie mare, în familia lui Kamara, după eliminarea rivalului de temut DOC, de la Survivor 2023. Musty: „Era un adversar puternic” EXCLUSIV

„De vreo două săptămâni am obosit foarte rău și îmi doresc să ajung acasă, la fata mea și la soția mea și nu numai.

Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet și dumneavoastră și Războinicilor pentru parcursul ăsta, a fost minunat.

Am descoperit o grămadă de chestii despre mine și nu numai. Sunt extrem de liniștit că treaba asta s-a terminat așa.”, a declarat DOC la consiliul de eliminare de la Survivor România 2023.

Primele declarații ale lui DOC, după ce a fost eliminat de la Survivor

„Dacă publicul a decis, cei de acasă au hotărât, cine sunt eu să zic că nu e așa? Sunt fericit că mă duc la familie. Credeți-mă, sunt foarte obosit. Sunt piele și os, nu mai am resurse.

Oscilam între depresie si adrenalină. Cu fetele nu m-am mai înțeles de mult timp în camp, doar cu Ionuț, cu Mihai și cu Kamara în ulima vreme.

Ciudat, dacă mă întrebi. Mi-am pierdut atistăreala mea, nu mai eram creativ deloc, nu mai puteam, vă jur…zeama mea se ducea. Cumva, vă mulțumesc că mă trimiteți acasă.”, a declarat rapperul la PRO TV.

Citește și Ce spune CRBL despre DOC, după ce a fost eliminat de la „Survivor” 2023: „Toți erau împotriva lui! E dificil” EXCLUSIV