16 mart. 2023 | 18:07

Bucurie mare, în familia lui Kamara, după eliminarea rivalului de temut DOC, de la Survivor 2023. Musty: „Era un adversar puternic” EXCLUSIV

Monden
Bucurie mare, în familia lui Kamara, după eliminarea rivalului de temut DOC, de la Survivor 2023. Musty: „Era un adversar puternic” EXCLUSIV
Bucurie mare, în familia lui Kamara, după eliminarea rivalului de temut DOC, de la Survivor 2023

Eliminarea puternicului concurent DOC, de la „Survivor România” 2023, e privită, de membrii familiei lui Kamara, ca pe o șansă în plus la premiul de 100.000 de euro. Musty Camara, fost concurent la „Survivor”, ediția din 2021, îi dă fratelui său mai mare, prin intermediul Playtech Știri, un sfat prețios, care poate fi chiar cheia succesului.

Bucurie mare, în familia lui Kamara, după eliminarea rivalului de temut DOC, de la Survivor 2023. Musty: „Era un adversar puternic” EXCLUSIV

Bucurie mare, în familia lui Kamara, după eliminarea rivalului de temut DOC, de la Survivor 2023. Musty: „Era un adversar puternic” EXCLUSIV

Musty Camara: „Bine că a plecat DOC, era un adversar puternic”

Contactat de reporterii Playtech Știri, fratele mai mic al lui Kamara Ghedi, Musty, care cunoaște foarte bine, din poziția de fost concurent, dedesubturile competiției, ne-a vorbit despre beneficiile eliminării lui DOC, solist de muzică rap:

„Bine că a plecat DOC, era un adversar puternic. Faptul că fratele meu nu mai are acum un stres pe cap, că nu mai are presiunea aia, o să-l facă să se simtă mai relaxat, să se concentreze și mai mult la probe.

Știu ce se simte acolo, când ai un conflict cu cineva, ce simți când te afli în situații de stres, căci am fost și eu în situația asta, la ediția „Survivor”, de acum doi ani. A plecat DOC, dar important e ca fratele meu să nu mai aibă probleme și cu alte persoane”.

Ce șanse are Kamara la marele premiu de 100.000 de euro, pus în joc la „Survivor” 2023

Musty are încredere în forțele fratelui său, pe care îl vede tot mai aproape de câștigarea trofeului:

„Kamara are mari șanse să câștige, e bun pe traseu, e tot mai bun, acum, spre finală. La început, era cam slăbuț, dar s-a recuperat, pe parcurs. Pot să zic acum că are mari șanse să câștige premiul de 100.000 de euro, bani necesari pentru tratamentul băiețelului său, Leon. E opinia mea.

Dacă era slab, ziceam că sunt alții mai buni, care merită mai mult, dar, nu. În ediția asta, Kamara a devenit cel mai bun. Însă, nu a fost nicio ediție, ca a noastră, de acum doi ani, cu concurenți foarte puternici. Eu m-am comportat atunci altfel decât Kamara, în competiție, dar, noi doi, chiar dacă suntem frați, suntem foarte diferiți.

Îi urez lui Kamara multă putere și capul liniștit, sunt cele mai necesare, în jocul acesta, căci am fost și eu și știu că ăsta este secretul”, ne-a mai declarat Musty, exclusiv pentru Playtech Știri.

Cu ce ocupă acum Musty Camara, fost concurent la „Survivor”, în urmă cu doi ani

Musty Camara, care a ratat marele premiu, acum doi ani, la „Survivor”, ne-a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent, ce mare surpriză le pregătește fanilor săi, care l-au susținut în concursul de supraviețuire, filmat în Republica Dominicană și difuzat de PRO TV:

„Eu organizez evenimente muzicale. Acum pregătim Umoja Afro miniFest, eveniment care are ca scop pregătirea și promovarea Festivalului Umoja Afro Fest și care va avea loc în perioada iulie-august 2023, în București.

Pentru acest proiect ambițios am pregătit un calendar de 12 evenimente, cu workshop-uri, muzică, concerte, recitaluri, prezentări de modă, etc, care vor avea loc până la data festivalului”.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro