„Doar la 70 de ani după ce mor”. Viața privată a lui Cristiano Ronaldo, asigurată mai bine decât dosarele despre moartea președintelui John F. Kennedy

de: Sorin Barbu
13 03. 2023

Cristiano Ronaldo ține foarte mult la intimitatea lui și a familiei și le pune condiții grele celor care vor să lucreze cu el. Der Spiegel scrie că portughezul își pune angajații să semneze contracte de confidențialitate în care sunt stipulate clauze uriașe de despăgubire. Durata înțelegerii se întinde pe o perioadă de multe zeci de ani.

Cristiano Ronaldo impune clauze de confidențialitate pe o perioadă foarte lungă

Cristiano Ronaldo este conștient că viața lui privată este o atracție pentru jurnaliști, dar și pentru amatorii care vor să afle secrete pe care apoi să le vândă pe bani mulți. Portughezul și-a luat multe măsuri de prevedere, iar cei care vor să lucreze pentru el trebuie să treacă prin mai multe teste, dar sunt nevoiți și să semneze contracte de confidențialitate. Iar regulile sunt foarte dure.

Jurnaliștii de la Der Spiegel au aflat că dincolo de clauzele care prevăd sume uriașe în cazul în sunt încălcate, există și una în care se spune care este perioada în care acest contract este în vigoare. Ziariștii germani spun că aceștia nu au voie să dezvăluie nimic decât după 70 de ani… De la moartea fotbalistului!

Perioada este foarte lungă. CIA a fost de acord în anul 2022 ca peste 13.000 de documente care au legătură cu moartea președintelui american John F. Kennedy, asasinat în anul 1963, să fie publicate. După 59 de ani!

Cu toate aceste măsuri de precauție s-a aflat că starul portughez și familia lui s-au mutat din cele 14 camere ale hotelului unde stăteau cu chirie. Nota de plată lunară de 280.000 de euro a fost achitată de șeicii de la Al Nassr, cei care îi asigură lui Ronaldo un contract pe doi ani și jumătate de cinci sute de milioane de dolari.

Atacantul de 38 de ani stă acum într-un „palat” de 14 milioane de euro, care se află foarte aproape de stadionul echipei de fotbal. Locuința este de vis și are opt dormitoare, un bazin de dimensiuni olimpice, o grădină interioară cu mici cascade și cu un parc, potrivit Layalina.

Zona este una luxoasă și oferă intimitate, iar aici se află magazine și restaurante de lux. Dar și una dintre cele mai performante săli de sport din orașul Riad, capitala Arabiei Saudite.