25 mai 2023 | 14:58

Doar geniile pot găsi greşeala din imagine! Timpul e scurt, ai doar 6 secunde. Crezi că reuşeşti?

Diverse
Doar geniile pot găsi greşeala din imagine! Timpul e scurt, ai doar 6 secunde. Crezi că reuşeşti?
Doar geniile pot găsi greşeala din imagine. Crezi că reușești să o identifici în maximum șase secunde? FOTO

Playtech Știri are o nouă provocare pentru tine. Dacă îți place să îți testezi abilitățile cognitive, ai ajuns la locul potrivit. Doar geniile pot găsi greşeala din imagine. Vrei să încerci să deslușești misterul? Nu ai la dispoziție tot timpul din lume, așa cum te-am obișnuit deja. Trebuie să dai răspunsul corect în maximum șase secunde.

Doar geniile pot găsi greşeala din imagine

Îți plac testele de inteligență, provocările de tipul „mută un băț de chibrit pentru a obține răspunsul corect”, ecuațiile matematice, puzzle-urile dificile și alte materiale de acest fel? Dacă răspunsul este unul afirmativ, ai ajuns la locul potrivit. Playtech Știri are o nouă provocare pentru tine: un test de atenție.

Testele de atenție mențin creierul activ, printre altele. Fără îndoială, știi deja cât de important este acest aspect când vine vorba despre un stil de viață sănătos. Sarcinile sub formă de puzzle-uri, iluzii optice și altele ajută omul să își dezvolte funcțiile și abilitățile cognitive în mod constant.

Se spune că menținerea creierului activ prin intermediul unor teste de acest fel reprezintă echivalentul mental al antrenamentului într-o sală de sport. Materialul pe care ți-l vom prezenta astăzi stimulează cortexul vizual și angajează în activitate emisferele drepte și stângi ale creierului, ceea ce stimulează creativitatea și sporește gândirea analitică.

Playtech Știri îți prezintă un test despre care, în urma analizelor efectuate în mediul online, s-a ajuns la concluzia că poate fi deslușit doar de către persoanele cu un nivel de atenție foarte ridicat. Așa cum te-am obișnuit deja, nu ai la dispoziție tot timpul pentru a rezolva problema, ci doar șase secunde.

Ai identificat eroarea din ilustrație?

Dacă ești pregătit să dai curs provocării de astăzi, accesează prima imagine încărcată în galeria FOTO a acestui articol. Atenție! Nu o accesa pe a doua, fiindcă în ea vei putea observa răspunsul la problema pe care trebuie să o rezolvi. De asemenea, nu uita să setezi un cronometru (chiar și cel de pe telefonul mobil) la șase secunde.

Imediat ce cronometrul a început să funcționeze, analizează prima imagine din galeria FOTO. Vei observa imortalizată o scenă în aer liber. Un bărbat poartă pe umărul său câteva lemne. Alături de el se află câinele său. Stăpânul și animalul se îndreaptă împreună către o cabană.

În imagine s-a strecurat o greșeală. Încearcă să identifici eroarea. Timpul expiră imediat. Analizează cu atenție materalul și elementele care au fost ilustrate în el. Concentrează-te. În momentul în care cronometrul îți arată că cele șase secunde pe care le-ai avut la dispoziție pentru a rezolva problema au expirat, accesează a doua imagine din galeria FOTO.

Te-ar putea interesa și: Testul IQ pentru cei mai inteligenți oameni. Identifică greșeala de la unul dintre cele 3 ceasuri

În a doua ilustrație vei observa eroarea pe care trebuia să o identifici. Este marcată cu un cerc roșu.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Băsescu și Constantinescu, obiceiuri culinare ciudate, la Cotroceni
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro