Doar cei cu privirea ageră pot găsi numărul 523 ascuns în imagine. Ai curaj să încerci?

de: Ștefan R. Apostol
07 08. 2023

Ca de obice, la început de săptămână te provocăm în a rezolva anumite teste, unele de IQ, altele care conțin anumite imagini. În cazul de față, doar cei cu privirea ageră pot găsi numărul 523 ascuns în imagine. Ai curaj să încerci?

Provocarea începutului de săptămână pentru cei cu privirea ageră

Uneori, când te uiți la un puzzle, ai impresia că lucrul pe care îl cauți nu este acolo, pentru că, oricât de mult te-ai strădui, pur și simplu nu-l găsești. Cu cât exersezi mai mult, cu atât devii mai bun la ele, iar acestea sunt o modalitate foarte bună pentru familie de a deveni ușor competitivi pentru a vedea cine poate completa primul puzzle complicat.

Află soluția la: Testul de inteligență al săptămânii. În câte secunde găsești al doilea animal din fotografie?

Iar în acest ultim joc de puzzle, doar cei cu privirea ageră pot găsi numărul 523 ascuns în marea de 573 în doar 18 secunde, ceea ce reprezintă o limită de timp foarte dificilă și este suficient pentru a te pune față în față cu acest test de tip puzzle.

Un nou puzzle provocator. Doar cei cu privirea ageră pot găsi numărul 523 ascuns în imagine

Ai la dispoziție doar 18 secunde pentru a găsi numărul impar  în imaginea din galerie înainte de a fi prea târziu. Dacă nu ți-a atras imediat atenția numărul 523, nu te teme, pentru că mai ai timp să găsești numărul înainte de expirarea timpului limită, trebuie doar să gândești logic.

Vezi și: Iluzie optică pentru genii. Doar 5% dintre internauți au găsit leopardul din imagine în doar 7 secunde, găsește-l acum

În loc să încerci să privești imaginea ca un întreg, sperând cu disperare că răspunsul îți va ieși în evidență, de ce nu o împarți în coloane sau rânduri și îți lași ochii să treacă cu privirea peste fiecare parte în mod logic? Va fi mult mai ușor să identificați numărul.

Ai reușit să îl găsești? Probabil că cele 18 secunde s-au scurs acum, așa că s-ar putea să fii pregătit pentru răspuns. Dacă nu ești și vrei să contini să încerci să-l găsești, nu te mai chinui, pentru că răspunsul va apărea.

Vezi și: Cea mai tare iluzie optică a dimineții. Doar geniile pot găsi leopardul din imagine în doar 7 secunde

Iar dacă dorești un indiciu, poate ar trebui să te concentrezi asupra secțiunii din stânga jos a imaginii, pentru că s-ar putea să găsești numărul 523 ascuns acolo.

Rezolvarea acestui puzzle

Dacă ai reușit să găsești numărul, felicitări, pentru că oficial ai o vedere ascuțită ca un laser și ai dat lovitura. Dacă ai rămas supărat că nu l-ai găsit, poate că poți să-ți demonstrezi că te înșeli și să încerci alta, dar nu înainte de a consulta a doua imagine din galerie, unde ai și rezolvarea.