Doar cei cu adevărat inteligenţi pot găsi cuvântul bere în imagine. Reuşeşti în 10 secunde? Test de IQ

de: Manolică Anca
19 09. 2023

O nouă provocare ce îți pune la încercare vederea și viteza de reacție face furori în mediul online. Haide să vedem dacă reuşeşti să găsești cuvântul ”bere” în imagine, în mai puțin de zece secunde. Creatorii acestui test susțin că puțini dintre cei care acceptă provocarea reușesc să dea răspunsul corect în timpul dat.

Test de atenție ce a devenit viral pe internet

Febra testelor de IQ, de atenție sau a iluziilor optice i-a captivat pe mulți, devenind o rutină zilnică pentru aceștia. Astfel, oameni din toate colțurile lumii acceptă diversele provocări și încearcă să le rezolve în intervalul de timp stabilit sau după regulile celor care le-au inventat.

Ele sunt o modalitate fantastică de a îți ascuți mintea și de a îți întări puterile cognitive. Fie că fac apel la viziune, la abilitățile matematice sau la abilitățile analitice, aceste puzzle-uri mentale stresează și testează diferite părți ale creierului tău.

Cât de repede reușești să găsești cuvântul ”bere” în imagine?

Acest puzzle mental este o modalitate distractivă de a îți testa nivelul de inteligență pe baza deciziilor pe care le iei în timp ce îl rezolvi. În cadrul acestor tipuri de puzzle-uri IQ, trebuie să analizezi problema cu atenție și să ajungi la răspuns folosind abilitățile tale de raționament analitic și logic.

Testul pe care ți-l propunem astăzi este unul de tip ”caută și găsește”, ce îți pune atenția la încercare pentru a putea descoperi cuvântul ”bere” în interiorul tabelului periodic din imaginea de mai jos. Rezolvarea acestor teste necesită o mare coordonare între ochi și creier și o mare atenție la detalii, deoarece răspunsul nu va fi chiar în fața ta.

Încearcă și: Testul IQ. Tema pentru copii care pune părinții în dificultate. Care este cea mai apropiată oră de miezul nopții?

Reușești să găsești cuvântul bere în imagine?

După cum ai putut observa în imagine, a fost format cuvântul ”bacon” cu ajutorul elementelor tabelului periodic, pentru a veni cu un exemplu în acest sens. Prin urmare, testul te provoacă acum pe tine să găsești cuvântul cerut.

Care este răspunsul

Este destul de dificil, lucru confirmat de majoritatea celor care au acceptat să îl rezolve, iar asta pentru că timpul dat este de numai zece secunde.

Ai reușit? Dacă nu, verifică soluția în Galeria Foto a articolului.

Citește și: Test scurt de inteligenţă. Câte stele sunt ascunse în imagine, de fapt. Ai doar 15 secunde la dispoziţie!