24 mai 2023 | 11:32

Doar 1% dintre oameni reuşesc să găsească ursul panda ascuns. Tu îl poţi vedea în 7 secunde?

Diverse
Doar 1% dintre oameni reuşesc să găsească ursul panda ascuns. Tu îl poţi vedea în 7 secunde?
Doar 1% dintre oameni reusesc sa gaseasca ursul panda ascuns. Tu il poti gasi in 7 secunde

O nouă iluzie optică i-a pus pe jar pe internauți, după ce au acceptat provocarea de a găsi ursul panda ascuns în imaginea de mai sus în doar 10 secunde. Doar 1% dintre utilizatori au găsit răspunsul corect. Crezi că te numeri printre cei cu o vedere de vultur?

Testul de inteligență pe care doar 1% dintre internauți l-au putut rezolva

În ultimii ani, cu siguranță ai văzut cât de populare au devenit iluziile optice în mediul online.  O iluzie optică este o imagine atrăgătoare, profund fascinantă, care își schimbă forma a unui obiect sau desen sau oameni, care provoacă modul creierului de a percepe lucrurile.

Ele pot fi de trei feluri, fizice, fiziologice și cognitive. Conform statisticilor, aceste teste și puzzle-uri fac parte din domeniul psihanalizei, aruncând puțină lumină asupra modului în care percepem lucrurile din jurul nostru.

Un creier uman normal poate privi diferite lucruri sau imagini, formând o percepție diferită din fiecare unghi. O astfel de ilustrație inteligentă poate fi văzută în desenul de mai sus, în care un ursuleț panda se ascunde undeva între pisicile, cățeii și bufnițele din imagine.

Citește și Test pentru cei vigilenţi. Tu vezi pisica ascunsă în tufişuri? Înseamnă că ai ochi de vultur!

Unde se ascunde, de fapt, animăluțul în imagine

Privește cu atenție animalele de mai sus și încearcă să dibuiești unde s-a pitit ursulețul simpatic. Atenție! Soluția nu este chiar la îndemână, motiv pentru care trebuie să-ți pui mintea la contribuție și, astfel, să îți testezi capacitatea de concentrare.

Specialiștii au ajuns la concluzia că doar 1% dintre oameni pot observa ursul panda din această imagine în mai puțin de 7 secunde, dovedind că posedă un coeficient de inteligență mai ridicat decât media generală a populației globului.

Această imagine de iluzie optică este doar un alt mod distractiv de a-ți testa IQ-ul. De asemenea, poate fi și distractiv, dacă îți provoci toată gașca de prieteni să facă același lucru.

Așadar, ai găsit unde se află, de fapt, animalul asiatic? Dacă nu l-ai descoperit, nu este nicio problemă. Poți verifica soluția corectă chiar AICI. Ursulețul panda pare să se camufleze printre celelalte animale în partea de jos a imaginii, în centru, puțin spre stânga.

Citește și Test pentru genii. Găseşte femeia în vârstă din imagine, doar cei cu adevărat inteligenţi reuşesc!

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro