04 nov. 2022 | 12:23

Dmitri Medvedev, declarații halucinante privind misiunea Rusiei în Ucraina. Avertismentul teribil al aliatului lui Putin zguduie Occidentul

News
Dmitri Medvedev, declarații halucinante privind misiunea Rusiei în Ucraina. Avertismentul teribil al aliatului lui Putin zguduie Occidentul
Dmitri Medvedev, fost președinte al Rusiei

Dmitri Medvedev, fostul președinte al Rusiei, a dat dovadă de o abordare li mai agresivă decât ce a lui Vladimir Putin, exprimând cu fiecare ocazia nevoia imperioasă a Rusiei de a învinge total Ucraina în acest război sângeros, uneori lăsând de înțeles că actualul lider rus nu este suficient de hotărât în acțiunile sale. În cursul acestei dimineți, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei a transmis amenințări dure la adresa Occidentului.

Cum poate scăpa lumea de un război mondial. Singura cale de salvare

În urmă cu două zile, Dmitri Medvedev a transmis că țările occidentale împing lumea către un război mondial, privind susținerea acordată Ucrainei în războiul cu Rusia. Potrivit aliatului lui Vladimir Putin, singura variantă ca lumea să scape de un al Treilea Război Mondial ar fi ca Rusia să câștige victoria totală împotriva Ucrainei, inclusiv păstrarea regiunilor ucrainene ocupate.

„Să spunem lucrurilor pe nume. Țările occidentale împing lumea spre un război mondial. Iar singura garanție împotriva unui conflict mondial este victoria completă și finală a Rusiei”, a transmis Dmitri Medvedev pe contul său de Telegram, potrivit TASS.

Acesta a vorbit despre modul în care Occidentul privește soluționarea acestui conflict, iar faptul că toate țările doresc victoria Ucrainei nu poate aduce decât prăbușirea Rusiei. În acest caz, țara sa nu poate decât să ia atitudine și să acționeze potrivit articolului 19 din Fudamentele politicii de stat a Federației Ruse, care cuprinde condițiile în care Rusia poate folosi arma nucleară.

„Dacă nu câștigă Rusia, atunci, aparent (câștigă) Ucraina. Scopul Ucrainei în război a fost anunțat de regimul de la Kiev, recuperarea tuturor teritoriilor care i-au aparținut înainte. Asta înseamnă ruperea lor de Rusia.

Aceasta este o amenințare la existența statului nostru și prăbușirea Rusiei de azi. Iar acest lucru constituie un motiv direct pentru aplicarea articolului 19 din Fundamentele politicii de stat a Federației Ruse în domeniul descurajării nucleare”, a adăugat Medvedev.

Războiul din Ucraina, comparat cu un conflict cu Satana

În cursul acestei dimineți, Dmitri Medvedev a făcut mai multe afirmații controversate, care au speriat Occidnetul, având în vedere comparația războiului din Ucraina cu „un conflict sacru cu Satana”. Mai mult, aliatul și prietenul lui Vladimir Putin a amenințat Occidentul că Moscova și-ar putea trimite toți dușmanii „în focurile Gheenei”, făcând referire la un posibil război nuclear.

Din păcate, războiul din Ucraina reprezintă cea mai mare confruntare cu Occidentul, de la criza rachetelor din Cuba, din 1962, generând moartea a zeci de mii de oameni.

În perioada 2008 – 2012, atunci când Dmitri Medvedev a ocupat funcția de președinte al Rusiei se descria drept un modernizator liberal, susținând că Moscova se luptă în Ucraina cu „nebuni naziști dependenți de droguri”, care ar fi sprijiniți de occidental, descriși ca fiind acei oameni cărora „le curge saliva pe bărbie din cauza degenerării”.

Vladimir Putin a afirmat în repetate rânduri că Ucraina este condusă de fasciști care au persecutat vorbitorii de limbă rusă, însă conducerea țării, cât și Occidentul au respins în mod repetat aceste afirmații mincinoase ale liderului rus. Referindu-se la război, Ucraina și aliații săi au descris acest masacru drept o acaparare brutală de pământ de către Moscova.

Parteneri
Mesajul Danielei Iliescu pentru Iancu Sterp stârnește controverse. Absența de la cununie, în centrul discuțiilor
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Rusiei după referendumul din Republica Moldova. Ce a transmis purtătorul de cuvânt al lui Putin
Digi24
Loredana Groza, SENZUALĂ în pat! Imaginile PROVOCATOARE au ajuns pe Internet
Vocea.biz
Cum s-a îmbrăcat Dana Budeanu la înmormântarea fostei soacre, Delia Budeanu. PRIMELE IMAGINI / FOTO
Unica.ro
Noroc și belșug pentru patru zodii. Luna noiembrie va fi memorabilă pentru ele
EVZ.ro
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Spynews
Se verifică banii românilor. S-a dat ordinul în România. Se pune impozit de de 70%
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
Cea mai mare GREȘEALĂ la recalcularea PENSIILOR. SUTE DE MII de pensionari sunt afectați
Mediaflux
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro