Divorț șoc în showbiz! Ian Ziering, starul din „Beverly Hills, 90210”, s-a despărțit de soție după o căsnicie de 9 ani

Ian Ziering, vedeta din serialul „Beverly Hills, 90210”, s-a despărțit de soție lui, alături de care a avut o căsnicie ce părea foarte fericită și care dura de 9 ani. Starul din celebra producție americană a decis să pună punct mariajului, deși are doi copii împreună cu femeia care i-a fost alături timp de aproape un deceniu.

Ian Ziering s-a despărțit de soție după o căsnicie de 9 ani!

Divorț șoc în showbiz! Ian Ziering, starul din „Beverly Hills, 90210”, s-a despărțit de soție după o căsnicie de 9 ani
Starul din „Beverly Hills, 90210” s-a despărțit de soția alături de care are doi copii

Vestea acestui divorț șoc a venit de curând și i-a luat pe nepregătite pe fanii serialului „Beverly Hills, 90210”. Ian Ziering, de 55 de ani, a pus punct căsniciei sale cu Erin Ludwig, după o relație de 9 ani. Mai mult, aceasta i-a fost cea de-a doua soție a actorului, potrivit Agerpres. Actorul a fost însurat și cu manechinul Nikki Schieler, în perioada 1997 şi 2002.

Cea de-a doua soție a acestuia i-a dăruit și două fetițe, pe Mia Loren, care s-a născut pe 25 aprilie 2011, dar şi pe Penna Mae, care a venit pe lume, tot pe data de 25 aprilie, dar în anul 2013. Ian Ziering, care a devenit celebru tocmai serialului amintit, a anunțat că va divorța de Erin Ludwig, chiar pe contul său de Instagram.

„Cu inima grea, vă anunț că eu și Erin ne-am despărțit. Cu programele noastre de lucru haotice nu am putea fi mai ocupați, iar în anii din urmă acest lucru ne-a îndepărtat unul de celălalt”, a fost prima reacție a lui Ian Ziering, pe rețelele sociale.

În serialul „Beverly Hills, 90210”, actorul îl interpretează pe carismaticul Steve, cel care i-a cucerit instant pe fanii producției TV de mare succes în SUA. După finalizarea seriei „Beverly Hills 90210”, acesta a devenit și mai cunoscut, pentru că a apărut în franciza „Sharknado”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI