Dinu Maxer și-a dus fiul la doctor. Fanii s-au îngrijorat. Ce probleme de sănătate ar avea Andreas

de: Ioana Bucur
24 07. 2023

Dinu Maxer a dezvăluit fanilor săi că recent a fost nevoit să și ducă fiul la doctor. Vedeta a explicat cu ce probleme se confruntă de ceva vreme Andreas.

Dinu Maxer a ajuns cu fiul său la doctor

După divorțul de femeia alături de care și-a petrecut aproape două decenii din viață, la bine și la greu, artistul este într-un proces de transformare și redescoperire. Se dedică mai mult ca oricând carierei și își petrece o mare parte din timp alături de cei doi copii ai săi.

În timpul despărțirii, au decis ca fiica lor, Maysa, să locuiască cu Deea, în timp ce Andreas a ales să rămână cu Dinu Maxer. Vedeta a dezvăluit că a trebuit să meargă recent cu fiul său la doctor pentru a rezolva o problemă cu care se confruntă de ceva vreme băiatul.

Fanii vedetei au primit cu îngrijorare vestea, însă, din fericire, nu este vorba despre nimic grav, mulți adolescenți se luptă cu aceeași situație. Andreas a avut nevoie de ajutorul unui medic stomatolog, iar acum este pe drumul cel bun și se va bucura, în scurt timp, de un zâmbet perfect.

Andreas, fiul lui Dinu Maxer. Foto: Instagram/ dinumaxer

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer a creat scandal după ultima fotografie postată pe internet. Fanii au tăbărât pe fosta soție

„Rezultatele tratamentului au fost impresionante”

Încântat de întreaga experiență, Dinu Maxer a dezvăluit, pe pagina sa de Instagram, că este convins că a făcut cea mai bună alegere pentru tratamentul băiatului:

„Dragi prieteni, vreau să împărtășesc cu voi o experiență uimitoare pe care a avut-o fiul meu, Andreas, la clinica stomatologică(…). Am ales pentru el aparatele ortodontice(…) și trebuie să vă spun că sunt cu adevărat impresionat de rezultatele lor!

Dacă ați luat în considerare aparatul dentar clasic pentru copilul vostru, vă încurajez să optați pentru aparatele(…). Acestea sunt ușor de purtat și aproape invizibile, ceea ce i-a oferit lui Andreas încrederea să zâmbească fără să se simtă inconfortabil.

Controalele sunt mai rapide și mai rare, ceea ce înseamnă mai puține vizite la clinică și mai mult timp pentru el. Igienizarea dintilor este mult mai ușoară cu(…), deoarece poate îndepărta aparatul pentru a-și peria și curăța dintii în mod corespunzător. Nu s-a confruntat cu restricții în alimentație, așa că poate să se bucure în continuare de mâncărurile preferate. Și cel mai important, rezultatele tratamentului au fost impresionante! Datorită eficienței lor, el a obținut rezultate mai rapide decât ne așteptam”, a scris Dinu Maxer pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Dinu Maxer, cuvinte dure despre Deea. Ce a spus despre fosta soţie după ce l-a întâlnit pe noul ei iubit: „Un gol!”