Din ce obișnuia Nicoleta Dragne să-și câștige banii în Anglia, înainte să devină cunoscută. Sigur nu te-ai fi așteptat la asta

Din ce obișnuia Nicoleta Dragne să-și câștige banii în Anglia, înainte să devină cunoscută. Sigur nu te-ai fi așteptat la asta
Din ce obișnuia Nicoleta Dragne sa-si castige banii in Anglia, inainte sa devina cunoscuta. Sigur nu te-ai fi asteptat la asta

Nicoleta Dragne nu mai are nevoie de nicio descriere, fiind una dintre cele mai contrersate și nonconformiste vedete din Români. Blondina a câștigat și mai multă notorietate, de când a participat la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” , de la Kanal D. Ce lucra în Anglia fosta ispită de la Antena 1, înainte să cunoască faima.

Ce serviciu a avut Nicoleta Dragnea în Anglia

A fost una dintre cele mai apreciate și inteligente ispite feminine de la Insula Iubirii, cel mai fierbinte reality-show de la Antena 1, iar popularitatea ei a crescut în momentul în care a acceptat provocarea de a participa la Bravo, ai stil! Celebrities, pe Kanal D.

Nicoleta Dragne se poate lăuda că are tot ce-și dorește, o carieră strălucită, venituri financiare substanțiale și o familie fericită, alături de partenerul ei de viață și băiețelul lor.

În spatele strălucirii se află o femeie care a muncit din greu pentru a obține tot ceea ce are astăzi. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a povestit greutățile prin care a trecut, pentru a ajunge persoana de astăzi. Vedeta a mărturisit, pe Instagram, că a început munca de jos pentru a putea strânge bani.

Nicoleta Dragne, eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Ce meserie a avut focoasa blondină, înainte de a cunoaște în România? Ei bine, Nicoleta Dragne este mândră de felul în care mereu s-a descurcat de una singură. Pe vremuri, în Anglia, fosta ispită de la Antena 1 a lucrat ca femeie de serviciu, lucru de care nu este deloc rușinată, ba din contră.

„Să le spună cineva ăstora care mă tot numesc femeie de serviciu în Anglia, că fix așa am început să pun prima cărămidă a milionului despre care întrebau zilele trecute. Ca femeie de serviciu. Care este problema? Orice muncă este onorabilă, atâtă vreme cât nu batjocorești alți oameni. Puterea te ține sezonier, până se schimbă anotimpul.

Ce faci tu singură, cu mânuța ta, fără ajutor din partea altora, rămâne acolo și crește de la zi la zi, ca în final să ajungi la nivelul acela în care să spui sunt tare mândră de mine.”, a scris Nicoleta Dragne pe contul său de Instagram.

Nicoleta Dragne ar fi părăsit competiția Bravo, ai stil! Celebrities, lucru care i-a șocat pe fanii acesteia. Potrivit unor surse apropiate blondinei, fosta ispită de la Insula Iubirii nu mai face parte din showul de la Kanal D, iar de acum o săptămână vedeta și-a rugat fanii să nu o mai voteze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI