Din ce mai face bani fostul iubit milionar al Mădălinei Ghenea. Ultima afacere în care a intrat EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
10 07. 2022

Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea, cu care aceasta are o fetiță, are ca hobby, încă de mic, muzica. În prezent, acesta realizează fundalul sonor pentru mai multe producții cinematografice, a luat de altfel și un premiu Goppo pentru aceasta, iar în prezent lucrează la un documentar despre o relație atipică dintre două persoane.

Din ce mai face bani fostul iubit milionar al Mădălinei Ghenea

Matei Stratan, fostul iubit Mădălinei Ghenea, provine dintr-o familie bogată. Milionarul Dan Stratan, tatăl său, are o avere estimată la 250 de milione de euro, aflându-se în topul celor mai bogați români, iar familia sa deține o vilă de 20 de milioane de euro în capitală. Pe lângă alte multe proprietăți, și un yacht, familia deține și un parc auto impresionat, cu limuzine de lux.

Cu toate acestea, Matei Stratan lucrează în propria sa companie, are un salariu și în paralel, face și muzică pentru filme. A luat chiar și un premiu Goppp, în urmă cu doi ani, iar în prezent realizează fundalul sonor pentru un documentar, potrivit propriilor sale mărturisiri făcute petru impact.ro.

„Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Goppo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (n.r. în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby.

Ultimul proiect a fost muzica pentru „Spioni de ocazie”, al Oanei Giurgiu. E pasiunea mea de mic, inclusiv muzica clasică. Acum am prins această oportunitate. Lucrez numai pentru filmele românești. În prezent, fac muzica pentru un documentar despre o relație atipică dintre două persoane, nu foarte cunoscute. E un proiect foarte frumos.

Muncesc non-sop, de trei ani și-n fiecare week-end. Am zile când trebuie să merg și cu clienții. Nu-mi însușesc banii familiei ca și când ar fi ai mei. Am un salariu și o firmă la care lucrez. Nu beneficiez de ei. Îi muncesc pe ai mei. Dacă părinții mei sunt drăguți și-mi dau voie să merg în vreo casă, sau pe barcă, e altceva, e decizia lor. Dar asta nu înseamnă că sunt ale mele. Nu sunt acel milionar despre care se spune”, ne-a declarat Matei Stratan.

Ce a spus despre „relația” cu Raicu

După ce s-a despărțit de Mădălina Ghenea, Matei Stratan nu a mai fost implicat într-o altă relație serioasă și a negat că ar fi avut o idilă cu Andreea Raicu. Chiar dacă fosta prezentatoare tv a petrecut o vacanță în Grecia pe yachtul Madiz de 8 milioane de euro al familiei lui Matei Stratan, în compania acestuia, dar și a mai multor prieteni.

„Suntem doar amici, ea lucrează pe strada unde stau eu”, a precizat acesta.

Fiica sa vorbește perfect româna

Altfel, Matei a evitat orice fel de discuției despre relația pe care o are în prezent cu Mădălina Ghenea, mama fetiței sale. Acesta se înțelege foarte bine cu micuța sa, în vârstă de cinci ani, cu care petrece timp numai în Italia. Chiar dacă Charlotte nu locuiește în România și nici nu a fost în ultimii ani în țara în care s-a născut, micuța vorbește foarte bine atât românește, cât și italiana.