Din ce face bani soția lui Ștefan Hrușcă în Canada. Puțini oameni știu cu ce se ocupă

Din ce face bani soția lui Ștefan Hrușcă în Canada. Puțini oameni știu cu ce se ocupă
Inainte de asta, a avut o meserie surprinzatoare

Pe Ștefan Hrușcă îl știe toată lumea și îl apreciază pentru colindele sale. În preajma sărbătorile, el este unul dintre cei mai ascultați cântăreți, alături de Fuego și Ștefan Bănică Jr.  Cu toate acestea, puțini știu cine este partenea de viață a cântărețului. El este foarte discret cu viața lui privată și rar povestește despre familia lui. Ștefan Hrușcă s-a mutat în Canada cu soția și cei doi copii în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Geanina Hrușcă nu este cunoscută în România. Artistul a preferat să fie discret cu viața sa personală. Într-unul din rarele momente, Ștefan Hrușcă a vorbit despre cei doi copii, o fiică de 20 de ani și un fiu de 29 de ani.

Ștefan Hrușcă are o familie împlinită

Artistul spunea că cei doi copii ai săi sunt talentați la muzică. Steven Hrușcă este pasionat de muzica rock și are o trupă. El este de meserie programator. Andra Hrușcă voală volei și iubește colindele.

„Sunt un om cu familie și știu ce înseamnă obligațiile familiei, cu fată și băiat. Băiatul are 27 de ani, iar fetița are 18 ani. Ar cam trebui să mă moștenească la talent. Sunt cunoscători, le place să cânte, cântă la pian, la chitară și vocal destul de bine, dar nu știm ce se va întâmpla pe viitor, spunea Ștefan Hrușcă în urmă cu ceva timp.

Ce meserie are soția lui

Soția artistului, Geaina, a avut o carieră de model, iar astăzi se bucură de o activitate care este foarte bine plătită. Ea este din Iași și a decis să plece alături de artist în Canada. Cât a stat în România, Geanina a studiat filologia, dar viața în Canada a dus-o pe alte drumuri.

Ea este programator la o companie celebră de IT din Toronta. Înainte de asta, ea a fost manechin.

Celebrul intrepret de colinde a povestit că locuiește într-o vilă imensă pe care chiar el a renovat-o. Stă pe o străduță liniștită într-o casă cu patru camere, două băi, piscină și un garaj unde încap două mașini.

Artistul este născut pe 8 decembrie 1957 la Ieud, Maramureș. A debutat în 1981 cu Cenaclul Flacăre, alături de care a avut peste 1000 de spectacole în cei trei ani de colaborare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI