Din ce este făcută telemeaua de la Lidl sau Kaufland, de fapt. Detaliul de pe etichetă la care nimeni nu e atent
Mulți români o cunsumă cu plăcere, însă nu știu mai nimic de brânza telemea. Astăzi vă vom dezvălui din ce este făcută telemeaua de la Lidl sau Kaufland, de fapt. Care este detaliul de pe etichetă la care nimeni nu e atent.
Ce conține brânza din marile magazine. Cum știi dacă este bună sau nu
Românii, în special cei care o cumpără, trebuie să știe din ce este făcută brânza telemea de la Lidl, Carrefour sau Kaufland. Îți vom spune care sunt semnele pe care trebuie să le urmărești.
Astfel, atunci când vine vorba de la telemeaua care se găsește în marile lanțuri de magazine, trebuie să știm că există semne clare pe care trebuie să le urmărim pentru a ne da seamana dacă produsul este făcut din ingrediente naturale sau nu.
Citește și: De ce să numai cumpărăm brânză de la sibienii din piață
Comerțul în România nu nu se mai face ca altădată, astfel că românii găsesc la raft tot felul de produse care nu sunt tocmai naturale, chiar dacă sunt vândute ca fiind. Astfel, trebuie să fim atenți pe ce ne dăm banii atunci când facem cumpărături.
Citiți cu atenție etichetele produselor
Astfel, tot ce trebuie să facem este să citim foarte bine etichetele care însoțesc produsele, însă trebuie să acordăm atenție și altor semne pe care trebuie să le urmărim. Doar așa ne putem da seama dacă produsul pe care urmează să îl cumpărăm este sau nu unul de calitate.
De asemenea, în urma unor teste, s-a ajuns la concluzia că în multe cazuri telemeaua foarte scumpă nici măcar nu conține lapte, iar astfel de produse sunt dispinibile peste tot, începând cu piațele și terminând cu supermarketurile.
În acest context, trebuie să știm cum să verificăm brânza, care nu este ieftină deloc. Un kilogram a ajuns să coste chiar și 75 de lei, iar aceasta este făcută din te miri ce alte ingrediente, numai lapte nu.
Citește și: Brânza din comerț, pericol pentru om
Brânza naturală este mai închisă la culoare
Un prim lucru la care trebuie să fim atenți este culoarea brâzneturilor. O brânză făcută din grăsimi vegetale va fi mai albă decât una care este făcută din lapte. de asemenea, textura brânzei naturale este diferită față de cea amestecată cu unt sau margarină. Brânza din grăsimi vegetale este mai compactă și mai moale, în timp ce cea din lapte este mai aerată.
Astfel, când mai mergi la cumpărături la Lidl, Carrefour, Kaufland sau alte magazine, verifică foarte bine conținutul etichetelor produselor alimentare, dar verifică și textura produsului.