Din ce a ajuns să își câștige Sylvia Sîrbu existența în Ibiza. Celebra artistă a făcut o schimbare radicală de când a plecat din România

Din ce a ajuns să își câștige Sylvia Sîrbu existența în Ibiza. Celebra artistă a făcut o schimbare radicală de când a plecat din România
Din ce a ajuns sa isi castige Sylvia Sîrbu existenta in Ibiza

O mai ții minte pe Sylvia, artista care cânta cu DJ Rynno? Ce mai face astăzi fosta soție a cântărețului Andrei Ștefănescu de la Alb Negru. Faimoasa artistă a făcut o schimbare radicală de când a plecat din România. Unde s-a mutat și cu ce se ocupă acum, după ce a renunțat la muzică.

Cu ce se ocupă Sylvia Sîrbu în Ibiza, după ce a renunțat la muzică

Au trecut nouă ani de zile de când artista Syvia a divorțat de Andrei Ștefănescu. Fosta componentă a trupei ASIA și solistul de la Alb Negru au fost căsătoriți din 2009 până în 2012, iar după trei ani de mariaj au decis să divorțeze, după ce cântăreața i-ar fi fost infidelă fostului concurent de la Asia Express.

După ce a agățat microfonul în cui și a renunțat la muzică, Sylvia s-a mutat de câțiva ani în Ibiza, acolo unde și-a construit o carieră de succes ca instructor de yoga, meserie care i se potrivește de minune frumoasei blondine.

„Am profitat de pandemie pentru a trasa o nouă direcție în viața mea. Am creat o aplicație de meditații ghidate. Prin meditație ne putem schimba viața, accesăm inconștientul. Eu în Ibiza am venit să fac yoga, nu să dansez în cluburi. A trecut vremea lor.

Și aici sunt restricții, se închide tot de la 1 noaptea. Nu se mai poartă mască pe stradă, turiștii sunt însă relaxați, se distrează. Nu am luat Covid, m-am păzit bine”, a declarat, recent, Sylvia Sîrbu la o emisiune TV din România.

Andrei Ștefănescu a angajat un detectiv particular pentru a o demasca pe fosta lui soție

Când Sylvia Sîrbu și Andrei Ștefănescu au făcut nunta în 2009, nimeni nu se aștepta ca cei doi artiști să se despartă vreodată. Cu toate acestea, fericirea a durat foarte puțin pentru solistul de la Alb Negru, care a descoperit că frumoasa lui soție nu îi era fidelă.

Andrei Ștefănescu declara, la vremea respectivă, că a angajat un detectiv particular care i-a dat verdictul crunt la care se aștepta: Sylvia și-a tradus soțul cu un tânăr de 20 de ani, alături de care a jucat într-un videoclip muzical.

„Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special.

Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat. Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte”, spunea solistul de la Alb Negru, acum câțiva ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI