02 apr. 2021 | 10:53

DIGI România, anunț surpriză pentru clienți. Se întâmplă toată luna și taie masiv prețurile

Știri generale
DIGI România, anunț surpriză pentru clienți. Se întâmplă toată luna și taie masiv prețurile
Noi oferte la portarea numărului în rețeaua Digi

Compania de telecomunicații DIGI România anunță un succes prin campania sa de portare a noilor clienți. În rețeaua de telefonie mobilă pe care o deține au fost portați, conform comunicatului, 100.000 de numere de telefonie mobilă. Compania anunța astăzi că-și continuă această campanie cu noi oferte pentru potențialii viitori clienți.

DIGI România record de portări în rețeaua de telefonie mobilă

Prin datele oficiale publicate de ANCOM, DIGI România a bătut un nou record la portarea de noi clienți în rețeaua sa de telefonie mobilă. Conform acestor date, peste 100.000 de noi numere au intrat în rețea.

În urma acestei campanii DIGI România a decis prelungirea ofertelor pentru viitori potențiali clienți. Noua ofertă anunțată de companie propune cele mai mici prețuri pentru clienții care se portează în rețeaua de telefonie mobilă Digi.

”Campania este destinată atât clienților noi, cât și clienților existenți. Pot beneficia, la portare, de o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru o perioadă de 6 luni sau de achiziționarea de telefoane mobile în rate în condiții avantajoase.

Campania se desfășoară în perioada 1 aprilie – 31 mai. Campania este disponibilă din contul de client DIGI.ro, în punctele de prezență Digi. Sau prin apelarea serviciului Relații Clienți sau prin intermediul agenților de teren.”, se spune în comunicatul DIGI România.

Noi oferte la portarea numărului în rețeaua Digi

În aceeași campanie, dacă nu aveți un serviciu de telefonie mobilă oferit de DIGI România, dar sunteți abonați ai celorlalte servicii, de net sau TV, puteți beneficia de extra oferte la portarea numărului de telefon în rețea.

Dacă decideți să vă portați în rețeaua DIGI România veți putea face acest lucru prin intermediul contului existent. În același context, dacă se dorește achiziționarea unui telefon din oferta Digi, se va putea face fără avans șu cu rate pe o perioadă de 24 de luni.

”Clienții existenți, inclusiv cei care au activate serviciile Digi Net, Digi TV și Digi Tel, au posibilitatea să contracteze această ofertă prin logarea în contul de client DIGI.ro. Informațiile le găsiți la categoria „Mobil”. Oferta se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 luni.

Clienții pot opta pentru o reducere din valoarea abonamentului de telefonie mobilă. Sau pot achiziționa un telefon din portofoliul operatorului, în 24 rate Digi și cu avans 0.”, mai anunță compania.

Numărul record de portări din ultima vreme a generat o creștere substanțială în piața de telecomunicații. Digi România este în competiție directă cu ceilalți trei jucători din piață, Orange, Vodafone și Telekom. Dintre toți cei patru, DIGI România are în acest moment cele mai mici prețuri, inclusiv la abonamentele Digi Nelimitat”, prețul ajungând la 4 euro cu TV.

”Mobilizarea este modul nostru de a le mulțumi clienților pentru încrederea arătată. Este modul de a-i asigura că echipele DIGI sunt constant preocupate să ducă serviciile oferite la un nivel de calitate superior”, a declarat Emil Jugaru, directorul Departamentului Vânzări și Relații cu clienții.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Istoria neștiută a Gării de Nord din București. De ce a vrut Ceaușescu să o dărâme
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu Guda
EVZ.ro
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Spynews
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Capital.ro
Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur explică motivul pentru care se circulă extraordinar de bine
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
România, OBLIGATĂ să mărească taxele și impozitele. Ce biruri li se mai pun românilor
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro