DIGI România, anunț surpriză pentru clienți. Se întâmplă toată luna și taie masiv prețurile

DIGI România, anunț surpriză pentru clienți. Se întâmplă toată luna și taie masiv prețurile
Noi oferte la portarea numărului în rețeaua Digi

Compania de telecomunicații DIGI România anunță un succes prin campania sa de portare a noilor clienți. În rețeaua de telefonie mobilă pe care o deține au fost portați, conform comunicatului, 100.000 de numere de telefonie mobilă. Compania anunța astăzi că-și continuă această campanie cu noi oferte pentru potențialii viitori clienți.

DIGI România record de portări în rețeaua de telefonie mobilă

Prin datele oficiale publicate de ANCOM, DIGI România a bătut un nou record la portarea de noi clienți în rețeaua sa de telefonie mobilă. Conform acestor date, peste 100.000 de noi numere au intrat în rețea.

În urma acestei campanii DIGI România a decis prelungirea ofertelor pentru viitori potențiali clienți. Noua ofertă anunțată de companie propune cele mai mici prețuri pentru clienții care se portează în rețeaua de telefonie mobilă Digi.

”Campania este destinată atât clienților noi, cât și clienților existenți. Pot beneficia, la portare, de o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru o perioadă de 6 luni sau de achiziționarea de telefoane mobile în rate în condiții avantajoase.

Campania se desfășoară în perioada 1 aprilie – 31 mai. Campania este disponibilă din contul de client DIGI.ro, în punctele de prezență Digi. Sau prin apelarea serviciului Relații Clienți sau prin intermediul agenților de teren.”, se spune în comunicatul DIGI România.

Noi oferte la portarea numărului în rețeaua Digi

În aceeași campanie, dacă nu aveți un serviciu de telefonie mobilă oferit de DIGI România, dar sunteți abonați ai celorlalte servicii, de net sau TV, puteți beneficia de extra oferte la portarea numărului de telefon în rețea.

Dacă decideți să vă portați în rețeaua DIGI România veți putea face acest lucru prin intermediul contului existent. În același context, dacă se dorește achiziționarea unui telefon din oferta Digi, se va putea face fără avans șu cu rate pe o perioadă de 24 de luni.

”Clienții existenți, inclusiv cei care au activate serviciile Digi Net, Digi TV și Digi Tel, au posibilitatea să contracteze această ofertă prin logarea în contul de client DIGI.ro. Informațiile le găsiți la categoria „Mobil”. Oferta se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 luni.

Clienții pot opta pentru o reducere din valoarea abonamentului de telefonie mobilă. Sau pot achiziționa un telefon din portofoliul operatorului, în 24 rate Digi și cu avans 0.”, mai anunță compania.

Numărul record de portări din ultima vreme a generat o creștere substanțială în piața de telecomunicații. Digi România este în competiție directă cu ceilalți trei jucători din piață, Orange, Vodafone și Telekom. Dintre toți cei patru, DIGI România are în acest moment cele mai mici prețuri, inclusiv la abonamentele Digi Nelimitat”, prețul ajungând la 4 euro cu TV.

”Mobilizarea este modul nostru de a le mulțumi clienților pentru încrederea arătată. Este modul de a-i asigura că echipele DIGI sunt constant preocupate să ducă serviciile oferite la un nivel de calitate superior”, a declarat Emil Jugaru, directorul Departamentului Vânzări și Relații cu clienții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI