16 mart. 2021 | 16:27

Digi | RCS RDS dă aproape gratis așa ceva. Opțiunea surpriză de care românii trebuie sa afle urgent

Diverse
Digi | RCS RDS dă aproape gratis așa ceva. Opțiunea surpriză de care românii trebuie sa afle urgent
Digi RCS RDS vine cu opțiune uriașă pentru români

Nouă veste uriașă pentru clienții Digi RCS RDS! Celebra companie dă aproape gratis așa ceva. Care este opțiunea nouă pe care o vor avea în vedere românii? Iată veștile bune!

Digi RCS RDS, nouă opțiune pentru clienții săi

Oferta momentului din partea Digi RCS RDS! Noua opțiune te ajută enorm în cadrul abonamentului tău de internet. Cunoscutul operator a adus internetul la nivelul următor. Mai exact, este vorba despre standardul Wi-Fi 6 pentru care ai nevoie de echipament potrivit.

Astfel, clienții Digi se vor bucura de o viteză mai mare, acoperire mai bună și o securitate sporită. Dacă treci la W-FI 6, telefonul tău va consuma mai puțină baterie decât pe 4G, iar ca sa profiți de opțiune trebuie să ai internet de la Digi | RCS-RDS și să soliciți un router Wi-Fi 6.

Noua opțiune a debutat în urmă cu un an la Consumer Electronics Show și promitea viteze mai bune, lățime de bandă mai mare și o gestionare mai eficientă a datelor. La acea vreme rămâne disponibil doar pentru câteva dispozitive, din care multe dintre ele care erau scumpe. „Netul tău era rapid, dar de acum ai hiper-viteză. Cel mai nou router cu cea mai bună acoperire. Doar la DIGI, cu doar 5 lei/lună”, arată oferta companiei.

Ce trebuie să știe românii?

„Așadar, cu Wi-Fi 6 de la Digi | RCS-RDS, hardware-ul este capabil să comunice cu mai multe dispozitive simultan. Între timp, punctele finale activate pentru Wi-Fi 6 vor putea „face check-in” automat cu routerul la intervale stabilite, economisind atât lățimea de bandă, cât și durata de viață a bateriei.

Mai simplu spus, nu este o rețea mai rapidă, ci mai degrabă o rețea capabilă să-și mențină viteza maximă chiar și în medii incredibil de dense și ocupate. Poate face acest lucru datorită mai multor tehnologii noi. Prima este o versiune actualizată a tehnologiei multi-utilizator, cu intrare și ieșire multiplă (MU-MIMO) deja prezentă în Wi-Fi 5, dublând numărul de conexiuni simultane maxime, de la patru la opt”, arată playtech.ro.

Wi-Fi 6 pare să lase în urmă Wi-Fi 5, care vine cu o viteză maximă de 9.6 Gbps, în timp ce de-a doua are o viteză maximă de 3.5 Gbps. O viteză mai mare nu înseamnă totuși o conexiune mai rapidă la internet, dar cu toate astea asta aduce o performanță globală mai bună a rețelei. Wi-Fi6 este un standard conceput pentru a sprijini casa inteligentă modernă care poate să aibă câteva zeci de dispozitive în aceeași rețea, în același timp.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro