Digi RCS&RDS, ce nu știai despre internetul de la ei și de ce ar trebui să consideri că merită toți banii

RDS&RCS, în top 4 în lume la cea mai mare viteză de internet fix și mobil

Orange, Telekom și Vodafone au un anunț special pentru clienții lor, ceva ce le va aduce un cadou care le va îmbunătăți serciviile din momentul de față.

 RCS&RDS, , în top 4 în lume datorită vitezei de internet

Compania din spatele Speedest a publicat măsurătorile pentru luna iunie în privința vitezelor de pe tot globul de internet fix și mobil, conform  site-ului idevice.ro. Companiile, în frunte cu RCS&RDS, au avut parte de o veste bună și una rea. Vestea bună e că Digi a urcat în top 4 în ceea ce privește internetul fix și depășește Andorra, astfel compania română de telefonie și internet a ajuns la viteza de 128.88 Mbps.

Cu toate astea, România este întrecută cu mult de către Coreea de Sud, Hong Kong, si Singapore, cu niște diferențe foarte mari. Ultima are aproape 200 Mbps. Cu toate astea, RDS a reușit să se impună în România pe locul 1 cu o creștere mare a vitezelor de internet. Vestea proastă este că lucruri nu prea bune se arată în privința internetului mobil, care rămâne pe locul 33 cu viteza medie de 36.58 Mbps. Compania în care se află România în top este: Liban, Slovenia, Cipru, Turcia, Bosnia, sau SUA.

Ce nu știai despre interetul de la Digi RCS&RDS
Ce nu știai despre interetul de la Digi RCS&RDS

Despre internetul Digi Mobil:
-frecvența 2100 Mhz (banda 1 – FDD) – 75 Mbps download și 21 Mbps upload viteză maximă estimată;
-frecvența 2600 Mhz (banda 38 – TDD) – 100 Mbps și 10 Mbps upload viteză maximă estimată.
Acum. cei de la Digi lansează 5G. În luna septembrie a anului curent, vor fi instalate stații în: Brașov, Timișoara, Craiova, Sibiu, Sinaia, Bușteni, Predeal, Poiana Brașov, pentru clienții curioși.

” O bază mai largă de clienți în București”

Digi Mobil are 3,6 milioane de clienți, devenind al patrulea cel mai mare operator din România în urma Telekom, Vodafone și liderul de piață Orange. Valentin Popoviciu, EVP la RCS & RDS, a declarat: „Capacitatea suplimentară de rețea permisă de această tehnologie ne va permite să abordăm într-o manieră avansată o bază mai largă de clienți în București, cel mai mare oraș din România, oferind în același timp servicii de calitate superioară și mai fiabile pentru toți clienții noștri existenți”, așa arăta situația din 2017.

„Acest parteneriat reprezintă un pas important pentru România în direcția 5G și Internetului, luând experiența de bandă largă mobilă a abonaților la un nou nivel. În plus, soluțiile noastre de vârf vor permite RCS & RDS să exploreze noi oportunități de venituri, să-și extindă și mai mult afacerea pe măsură ce evoluează la 5G”, a mai spus sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI