Diferența uriașă de vârstă dintre Gina Chirilă și Bogdan Vlădău. Cei doi divorțează după 7 ani de căsnicie

de: Daoud Andra
05 08. 2024

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău se despart, după 7 ani de căsnicie și 11 de relație. Cei doi păreau că formează un cuplu sudat, în ciuda diferenței de vârstă și a porovcărilor de care au avut parte de-a lungul timpului.

Cu câți ani e mai mare Bogdan Vlădău decât Gina Chirilă

Formau unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz, însă povestea lor de dragoste a ajuns la final. Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au spus ”adio”, după 11 ani de relație, 7 de căsnicie și un copil. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un deceniu și au început să formeze un cuplu, după ce bărbatul i-a trimis mai multe mesaje pe rețelele de socializare.

Gina Chirilă avea doar 18 ani atunci când s-au cunoscut, iar Bogdan Vlădău avea 33. În ciuda diferenței de vârstă de 15 ani dintre ei, au început să formeze un cuplu și păreau că se înțeleg și se completează perfect. În 2017, au făcut cununia civilă, iar în anul 2020 au devenit părinții unei fetițe, pe care au botezat-o Katia.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău divorțează

Gina Chirilă a anunțat despărțirea

Zvonurile cu privire la divorț au început să apară în urmă cu câteva săptămâni, după ce fanii au observat că au dispărut pozele cu ei împreună de pe conturile de socializare. Au existat inclusiv speculații cu privire la infidelitatea lui Bogdan Vlădău, însă acestea nu au fost confirmate.

Luni, 5 august, Gina Chirilă a publicat un mesaj pe Instagram în care a confirmat despărțirea. Fotomodelul a refuzat să dea mai multe detalii cu privire la separare și a cerut discreție, precizând că nu dorește să facă un subiect de emisiuni de scandal din încheierea căsniciei.

”Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru”, a fost mesajul transmis de Gina Chirilă.

”Eu nu am putut să renunț la lucrurile pe care le fac pentru beneficiul meu personal, cum ar fi munca. Mă ajută mama foarte mult, cred că fără ajutor nu aș fi reușit. Din punctul meu de vedere, este nevoie de puțin ajutor cu copilul, nu tot timpul, pentru că are nevoie de prezența mea, dar câteva zile, o data la ceva timp, este bine să avem timp și pentru noi”, spunea Gina Chirilă, într-un interviu pentru Playtech Știri.