Diferența între frigider și combină frigorifică. Tu știi ce e mai bine să alegi?

Diferența între frigider și combină frigorifică. Tu știi ce e mai bine să alegi?
Care este diferența dintre frigider și combină frigorifică?

Care este diferența dintre frigider și combină frigorifică? Ce trebuie să-ți atragă atenția și cum să faci cea mai bună alegere? Iată câteva sfaturi utile pentru buzunarul tău!

Care este diferența dintre frigider și combină frigorifică?

Înainte de a cumpăra un frigider, trebuie să ai la cunoștință diferențele dintre acesta și combina frigorifică. Există avantaje și dezavantaje ale fiecărui produs în parte. Decizia este destul de greu de luat, mai ales că vrei să-ți ofere cât mai multe și să nu pierzi prea mulți bani. Poți găsi combine frigorifice mai ieftine decât un frigider.

Diferența viziblă este, desigur, spațiul de stocare. Un simplu frigider are capacitatea de 200-300 de litri, combina fiind cu mult mai încăpătoare, dacă ai o familie mare de hrănit sau vizite dese din partea rudelor sau a prietenilor. Dacă nu ai timp să mergi des la cumpărături, o combină poate veni în ajutorul tău.

Frigider sau combină frigorifică? Care este alegerea cea mai bună?
Frigider sau combină frigorifică? Care este alegerea cea mai bună?

Tipuri de frigidere și combine frigorifice

Frigider cu o ușă
Volumul frigiderelor cu o ușă este unul mic, de 50-100 de litri, model pe care îl găsești deseori în minibarurile de la hotel. Acestea sunt recomandate persoanelor care locuiesc singure sau sunt plecate des de acasă în călătorii, așa că nu au nevoie de un spațiu prea mare de stocare.

Frigidere sau combine frigorifice cu 2 sau mai multe uși
Majoritatea frigiderelor moderne, scoase pe piața în ultimii ani, au 2 uși, una de la frigider, alta de la congelator. Este bine să vă gândiți la spațiul de care dispune fiecare, un frigider mare înseamnă un consum mare, iar spațiul ar putea să fie nefolosit.

Frigiderele incorporabile
Îîn ultimul timp, majoritatea oamenilor doresc să-și ascundă aparatele de uz casnic pentru o viziune mai elegantă a locuinței. În acest context, au apărut combinele frigorifice. Sunt mai scumpe, dar sunt extrem de folositoare în familii cu mai mult de doi copii.