Dieta pe care o ţine Irina Loghin de ani de zile. Aşa reuşeşte să arate atât de bine

de: Ana Chivu
27 10. 2022

Irina Loghin este foarte atentă în privința imaginii sale. Celebra interpretă de muzică populară are 83 de ani, dar nu își arată vârsta. Solista face mișcare și susține că a găsit un regim sănătos care o face să se simtă foarte bine. Vedeta le-a oferit și fanilor detalii despre modul în care alege să aibă grijă de ea. Ce consumă pentru o viață mai lungă și un tonus bun? Iată cum arată mesele cântăreței!

Ce dietă ține Irina Loghin: are reguli stricte

Irina Loghin are 83 de ani, dar cu toate astea nu își arată deloc vârsta din buletin. Majoritatea fanilor au observat cum solista este plină de viață și are o piele impecabilă. Interpreta de muzică populară a împărtășit secretul său cu cei care o iubesc.

Aceasta susține că nu are probleme de sănătate pentru că a găsit un stil de viață potrivit pentru organismul ei. Mai exact, vedeta ține un regim vegetarian pentru o viață mai lungă și fără griji. Cântăreața susține că este foarte importantă alimentația și crede că tot răul din corp vine din dreptul ingredientelor pe care le consumăm.

,,Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, ei nu știu ce pierd. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că a fost un moment în care niște chiftele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, îşi aminteşte artista.

Dieta de zi cu zi aleasă deja de o bună vreme o menține frumoasă și într-o condiție de invidiat. Solista spune că datorită acestui lucru nu a fost nevoită niciodată să apeleze la operații estetice. De asemenea, cea din urmă a subliniat că în sufletul său se simte ca la 20 de ani.

,,În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Mă întinerește fizic și sufletește”

,,În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”, mărturiseşte Irina Loghin.

Vedeta face sport, se hrănește sănătos și se îngrijește. Mai mult decât atât, ea ține periodic și câteva cure de detoxifiere atunci când își dorește să scape de câteva kilograme. Cântăreața le-a mai dezvăluit doamnelor că are grijă de pielea sa cu ulei de măsline, ingredient cu care scapă și de machiaj. Acesta este un truc deja cunoscut de multe femei din zilele noastre.