Diana Șoșoacă, umilită în ultimul hal într-o emisiune TV. Un jurnalist celebru a cedat psihic și a explodat: „O nesimțită ordinară sunteți!”

Diana Șoșoacă, umilită în ultimul hal într-o emisiune TV. Un jurnalist celebru a cedat psihic și a explodat: „O nesimțită ordinară sunteți!”
Diana Șoșoacă, scandal în direct

Faptul că senatoarea Diana Șoșoacă atrage ca un magnet scandalul nu mai este o noutate. Surprinzător este faptul că nu există emisiune la care să nu participe fără să se termine cu o ieșire din platou sau cu jijniri dure.

Diana Șoșoacă, dialog controversat cu Grigore Cartianu

Într-o emisiune difuzată la Realitatea Net, Diana Șoșoacă a vorbit despre problemele cu care se confruntă minerii, motivându-și implicarea ei la protestul minerilor din Valea Jiului. Senatoarea a povestit, de asemenea, cum a fost bătută de mineri când avea 15 ani, iar la un moment dat a început să îl citeze pe Dan Andronic, care îl critica dur pe Grigore Cărtianu, invitatul alături de care se afla în emisiune. Din acel moment, spiritele au început să se încingă, iar între cei doi platoul emisiunii s-a transformat în ring de box verbal.

Jignirile au curs fără oprire, iar în final, Diana Șoșoacă a ieșit din emisiune, motivând că nu mai poate sta lângă jurnalist: „Pe mine vă rog să mă scuzaţi. Nu pot sta lângă o asemenea caricatură de jurnalist”.

Cu puțin timp înainte, Cartianu a rugat-o pe Diana Șoșoacă să nu mai fie mahalagoaică, după ce aceasta l-a acuzat că nu cunoaște limitele jurnalismului.

„Să ştiţi că unii cunoaştem legea. Dumneavoastră nu cunoaşteţi nici măcar limitele jurnalismului, i-a transmis Diana Şoşoacă lui Grigore Cartianu.

În timp ce fosta senatoare AUR ieșea din platou, Grigore Cartianu a profitat de ultimele momente în care Diana Șoșoacă îl putea auzi, afirmând că a ajuns de râsul țării.

„Vedeţi că râde toată ţara de dumneavoastră. Aţi ajuns ruşinea României, mincinoasa numărul unu a României”, a strigat acesta după avocată.

Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa lui Grigore Cartianu

Din păcate, emisiunea care trebuia să îmbrace forma unei dezbateri civilizate s-a transformat într-o mascaradă în care invițații și-au făcut reproșuri recirpoce. În timp ce jurnalistul a menționat ce scriu ziarele despre Diana Șoșoacă, aceasta l-a acuzat la rândul ei că este plătit de USR pentru a vorbi urât despre ea.

Potrivit lui Grigore Cartianu, Diana Șoșoacă le-ar fi transmis informații false minerilor români, mințindu-i că în Germania se deschid toate minele.

“De exemplu, le-a spus minerilor că în Germania se deschid toate minele, fals! Nu s-au deschis minele.

Șoșoacă: S-au deschis minele. Dumneavoastră sunteți plătit de USR?

Cartianu: Asta e o calomnie, ca idee.

Șoșoacă: Zău?”, a fost un alt schimb de replici între cei doi.

La final, Diana Șoșoacă a făcut referire la originile jurnalistului, citându-l pe Dan Andronic, care susținea că Grigore Cartianu se trage din familie de securiști, acuzându-l în acest context că este plătit de USR.

În urma afirmațiilor spuse, jurnalistul a jignit-o pe Diana Șoșoacă fără perdea, astfel încât, aceasta a decis să părăsească platoul emisiunii.

Șoșoacă: De aici mi s-a spus că dumneavoastră sunteți plătit de USR ca să vorbiți împotriva mea.

Cartianu: Minciună că sunt plătit de USR.

Șoșoacă: Așa spune Dan Andronic.

Cartianu: Dar nu mai invocați un mincinos.

Șoșoacă: E directorul de la Evenimentul Zilei, e jurnalist, ca dumneavoastră.

Cartianu: Unii sunt jurnaliști, alții sunt mincinoși. Dar nu vă e rușine să invocați minciunile astea?

Șoșoacă: (…) Nu, dumneavoastră să vă fie rușine pentru tot ce ați vorbit împotriva mea.

Cartianu: O nesimțită ordinară sunteți! Păi nu vă e rușine? (…) Păi mă face securist?

Șoșoacă: Deci dacă dânsul mai stă aici, eu plec. Eu nu voi sta niciodată alături de acest personaj”, a fost schimbur dur de replici dintre cei doi invitați.

Urmărește imaginile video:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI