Diana Șoșoacă nu l-a iertat pe Vlad Voiculescu. Întâlnire de gradul zero în Parlament, ce i-a spus

Diana Șoșoacă nu l-a iertat pe Vlad Voiculescu. Întâlnire de gradul zero în Parlament, ce i-a spus
Diana Șoșoacă nu l-a iertat pe Vlad Voiculescu. Întâlnire de gradul zero în Parlament, ce i-a spus

Controversata Diana Șoșoacă lovește din nou. De ce nu-l iartă avocatul pe ministrul Sănătății. Întâlnire de gradul zero în Parlament, ce i-a spus. Care a fost mesajul fostei senatoare AUR pentru Vlad Voiculescu și de ce crede aceasta că ministrul „fuge de ea”.

Diana Șoșoacă nu l-a iertat pe Vlad Voiculescu

În cadrul dezbaterii moțiunii simple care îl vizează pe Claudiu Năsui, ministrul Economiei, la inițiativa parlamentară a senatorilor PSD, Diana Șoșoacă a ridicat multe sprâncene. Avocata a readus în atenție episodul din curtea Institutului „Matei Balș”, când ministrul Sănătății Vlad Voiculescu s-a eschivat și a plecat, atunci când a fost întrebat de senatoare despre incendiul care a cauzat moartea a peste 20 de pacienţi.

Diana Șoșoacă a făcut declarații îndrăznețe, așa cum o știm, referindu-se la toți politicienii și membrii Senatului. Avocata a acuzat ministerul Ecomoniei de faptul că ar fi disfuncțional de peste 30 de ani încoace, lucru pentru care-i blamează pe toți cei prezenți în Senat.

„Că tot vorbeam de huiduieli, au început și în Senat! Mă uit la domnul ministru Voiculescu și sunt uimită. Este pentru prima oară când îl văd și nu fuge de mine.

Ce am învățat eu aici, astăzi, la această moțiune? Să am grijă cu cine vorbesc că e posibil ca oricine de aici să fie securist, fiu de securist sau nepot de securist. Să am grijă pentru că, de fapt, toți cei de aici sunt vinovați pentru cei 31 de ani în care Ministerul Economiei a fost disfuncțional”, a declarat senatoarea Diana Șoșoacă în timpul unei ședințe de Senat, conform Antena 3.

Diana Șoșoacă, atac la adresa ministrului Economiei

Senatorul AUR și-a continuat discursul, acuzându-l pe Claudiu Năsui de faptul că ar conduce un sistem autoritar în fruntea ministerului Economiei. Diana Șoșoacă susține că nu a binevoit să îi răspundă atunci când avocata a mers la el, pentru a vorbi despre problemele minerilor.

„În ceea ce îl privește pe domnul Năsui, pot să spun că dânsul nu prea știe cum e cu legalitatea ministerului pe care îl conduce. Când eu și domnul europarlamentar Terheș ne-am dus să vorbim despre mineri, dânsul nici măcar nu a catadicsit să ne răspundă, să ne dea un telefon, din bun simț.

Nu de alta, dar Guvernul este numit, iar Parlamentul este ales de popor și este reprezentantul poporului, iar noi veneam de acolo, de la mineri, cu niște solicitări. Din punct de vedere legal, tot Ministerul Economiei trebuia să vorbească cu minerii.

Am mai pierdut încă o zi în loc să rezolvăm problemele esențiale ale României pentru că această moțiune nu va trece. Nu va trece pentru că avem, aici, o putere dictatorială. Ăsta este adevărul”, a completat avocata în timpul aceleiași ședințe, scrie sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI