Diana Șoșoacă atacă dur ultima decizie. Nu i-a venit să creadă, ce a spus despre copiii români

Ce a spus Diana Șoșoacă despre copiii românilor? Care crede că este rezolvarea și de ce atacă ultima decizie a autorităților?

Diana Șoșoacă trezește noi discuții cu ajutorul părerilor sale controversate cu care mulți români nu sunt de acord. Ce spune senatoarea AUR despre copiii din țară și care consideră că e rezolvarea în contextul în subiectul pe care l-a readus în prim-plan?

Diana Șoșoacă tulbură din nou spiritele. Ce spune despre ultima decizie a autorităților?

Senatoarea formațiunii AUR a avut o nouă postare care a tulburat spiritele și i-a făcut pe români să discute îndelung în mediul online. Reprezentanta partidului menționat anterior a transmis că nu este de acord ca toate datele cu caracter personal special ale copiilor să fie introduse în cadrul unui sistem digital pentru a putea fi folosite în cazul unei urgențe.

Diana Șoșoacă trezește nenumărate întrebări în mesaj precum cele legate de garantarea păstrării confidențialității datelor. Amintim că aceasta e cunoscută deja în spațiul public pentru discursul tăios și pentru părerile aspre susținute în special pe internet.

„Mda……incepe distractia! Cine ne garantează pastrarea confidenţialitatii acestor date si ca acestea nu vor fi folosite altfel decat permite legea, in conditiile in care avem carente drastice in cunoştinţele juridice si chiar nestiinta juridica inacceptabila la nivel instituţional? Care ar fi motivul pt „izolarea copiilor”? In ce camere de „izolare” duc minorii, in conditiile in care pt minori decid parintii? Minorii trebuie însoţiţi de catre parinti, acestia din urma trebuie înştiinţaţi imediat si, in cunostinta de cauza, trebuie sa isi exprime acordul sau dezacordul”, a scris aceasta.

„Orice alt act făcut împotriva voinței acestora atrage inclusiv răspunderea penală”

„Orice alt act facut impotriva vointei acestora, cu exceptia urgentei care pune viata minorului in pericol, atrage inclusiv raspunderea penala a celor care au actionat impotriva vointei acestora si raspunderea materiala. Acum, ce poti califica urgenta, punerea vietii in pericol? Pai, conform lg 136/2020 si lg.55/2020 cam tot ce tine de pandemie.

Pana te judeci, intervenţia este deja facuta….. Din cate discutii am avut prin platourile de televiziune, dar si prin Parlament, avem grave probleme juridice….lipsa de cunoştinţe legislative ne îngroapă la propriu! Ce sa facem? Sa facem legi pe intelesul tuturor, predictibile si fara posibilitatea de a fi interpretate in orice fel isi doreste o autoritate sau un partid raportat la un interes de moment! Iar noi….SA LUPTAM, SA NU NE LASAM! O LUPTA-I VIATA, DECI TE LUPTA! ‘ G. COSBUC”, mai arată mesajul senatoarei Șoșoacă.

Dialog acid între Șoșoacă și Alexandru Rafila

Diana Şoşoacă: Adică şi cei negativi sunt tot pozitivi?
Alexandru Rafila: Mă lăsaţi să vorbesc?
Diana Şoşoacă: Totuşi, cred că pot să vă pun o întrebare!
Alexandru Rafila: Puneti întrebări în cascadă!
Discuția a continuat, iar Alexandru Rafila a răspuns inedit la una dintre replicile lui Șoșoacă.
Diana Şoşoacă: Pentru că sunt mai inteligentă decât alţii!
Alexandru Rafila: Absolut, se vede de la distanţă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI