Diana Șoșoacă, foc și pară pe Raed Arafat: „E plină țara de polițiști care au nenorocit oamenii. Primesc sporuri dacă îi încătușează”

Diana Șoșoacă, foc și pară pe Raed Arafat: „E plină țara de polițiști care au nenorocit oamenii. Primesc sporuri dacă îi încătușează”
Diana Șoșoacă, reacție explozivă la adresa lui Raed Arafat Sursă foto: hepta

Senatoarea Diana Șoșoacă reacționează în cazul polițiștilor extrem de violenți cu cetățenii din diverse motive, dar mai ales pentru că nu poartă mască. Avocata susține că oamenii legii sunt remunerați pentru astfel de agresiuni, arătând cu degetul inclusiv spre Raed Arafat și reprezentanții Ministerului Sănătății.

„A înnebunit lumea cu acest carcalac”

Diana Șoșoacă a intervenit în cursul serii de marți în cadrul emisiunii moderate de Victor Ciutacu, de la RomaniaTV, acuzând Poliția Română pentru teroarea pe care o bagă în cetățeni, în contextul pandemiei de Covid-19 și a nepurtării măștii de protecție.

Fosta senatoare AUR susține că are dovezi privind recompensa polițiștilor agresivi, aceștia primind bonusuri ca să sperie și să terorizeze oamenii. Diana Șoșoacă a oferit mai multe exemple prin care vrea să arate că intervenția polițiștilor printre oameni a făcut mai mult rău decât bine, ajungându-se chiar la uciderea unor oameni nevinovați.

Potrivit avocatei, de vină pentru aceste evenimente revoltătoare sunt Raed Arafat și ministrul Sănătății, care insistă asupra pedepselor aspre pentru cei care nu respectă regulile, încurajând oamenii legii să acționeze în consecință.

“Este plină țara de astfel de polițiști și polițiști locali care au nenorocit oamenii. Mai ales anul ăsta, pentru o nenorocită de mască.

E de vină și ministrul Sănătății și Arafat. A înnebunit lumea cu acest carcalac, că eu Covid nu pot să-i spun, a creat o psihoză, iar polițiștii primesc bonusuri la salariu dacă prind oamenii fără botniță și dacă încătușează oamenii. O să vedeți fluturașii de salariu în plângerile penale pe care le-am făcut.

Ce greșeală a făcut omul ăla că să fie pus la pământ, încătușat și să i se pună genunchiul pe gât? Cazul de la Brăila cu copilul în baltă de sânge îl mai știți? Eu am vorbit ulterior cu Toni, pentru că îl voi ajuta în acest dosar. Știți ce mi s-a spus în jur de 3 dimineața, când am sunat la 112? Abia atunci s-au sesizat că-i omoară Şoşoacă și abia atunci au trimis salvarea”, a dezvăluit senatoarea, potrivit sursei citate.

Diana Șoșoacă, luată în colimator de Comisia juridică

Comisia juridică a Senatului a transmis că Diana Șoșoacă a încălcat anumite reguli deontologice parlamentare, urmând ca Biroul Permanent să ia o decizie privind sancționarea acesteia.

„Comisia juridică a constatat cu majoritate de voturi că faptele reclamate în cuprinsul sesizării de către grupul PNL se subscriu conţinutului a trei abateri de la deontologia parlamentară care sunt identificate în Regulamentul Senatului, în Codul de conduită al parlamentarilor, precum şi în Legea Statutului deputaţilor şi senatorilor.

Comisia juridică va înainta Biroului permanent raportul cu aceste constatări ale abaterilor de la deontologia parlamentară a senatorului în cauză, urmând ca Biroul permanent să decidă ce sancţiune este oportun a fi aplicată senatoarei în cauză”, a transmis luni Iulia Scântei, preşedintele Comisiei juridice.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI