Diana Șoșoacă a pus-o la zid pe Clotilde Armand! Reacție tranșantă la adresa primarului Sectorului 1

Diana Șoșoacă a pus-o la zid pe Clotilde Armand! Reacție tranșantă la adresa primarului Sectorului 1
Diana Șoșoacă declară război lui Clotilde Armand

Pe 3 februarie o decizie a primarului Sectorului 1 din București, Clotilde Armand, avea să devină un butoi cu pulbere. Fără nicio explicație primarul avea să oprească finanțările de la bugetul local către patru mari spitale din sector. Deși, ulterior, a încercat să dreagă busuiocul, se pare că deja este reclamată la DNA de Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă declară război lui Clotilde Armand

Opinia publică și reprezentanții acestora erau atenționați de fostul primar de sector de intenția doamnei Clotilde Armand de a tăia finanțele către cele patru mari spitale din sector. Numai că nimenu nu credea că aeastă decizie halucinantă va trece de Consiliu, nici măcar Tudorache, fostul primar.

Din nefericire decizia trecut de votul din ședința de Consiliu, iar acum au apărut și reacțiile pe marginea acestei decizii. Suntem deja în 5 februarie, la două zile de la această decizie, și din ce în ce mai multe voci iau atitudine, cel puțin declarativ. Doar că, aseară, la ”Subiectiv”, revenită în platoul Antena 3, Diana Șoșoacă făcea un anunț important.

„Din punctul meu de vedere, este un atentat la siguranţa naţională şi la sănătate publică. Cred că ar trebui să mergem inclusiv pe plângeri penale. Inclusiv instituţiile statului ar trebui să se mai autosesizeze. Mă uit la DNA, ce Dumnezeu face DNA. Chiar nu mai lucrează?

Chiar nu se mai auto-sesizează? Avem atâtea probleme pe care DNA ar trebui să le ancheteze. Pentru ce nu se autosesizează?”, s-a întrebat Diana Şoşoacă în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Cum afectează decizia comunitatea in Sectorul 1

În 3 februarie Clotilde Armand și consilierii săi declanșa un scandal fără doar și poate, de a stopa finanțările de la bugetul local către spitalele din sector. În aceeași intervenție de ieri seară, Diana Șoșoacă a încercat, în modu-i caracterstic, să explice care sunt efectele acestei decizii dezastruoase, și de fapt ce se dorește.

„Tu [Clotilde Armand], în acest moment periclitezi starea de sănătate a acestor copii, a profesorilor, ş.a.m.d. Tu iei banii şi de la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acolo unde există şi testul COVID, acolo unde se duc toate urgenţele importante din Capitală. Apoi, te duci la Oftalmologie.

Ori vrei să pedepseşti Spitalul de Oftalmologie pentru a atitudinea pe care a avut-o fosta doamnă director Monica Pop, care este şef de secţie acum, ori ţi se pare insignifiantă activitatea acestui spital, singurul spital de Oftalmologie deschis 24 din 24.”, a mai declarat Diana Șoșoacă.

Reamintim că decizia de nefinanțare dată de Primarul din Sectorul 1 are ca obiective următoarele spitale:

  • Spitalul Clinic de Urgență București – Floreasca,
  • Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie și Arsuri,
  • Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”,
  • Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI