01 mart. 2024 | 20:21

Dezvăluirile teribile ale Rindei Hartner, la trei luni de la decesul Ronei Hartner: ”Îi port rochia, nici nu am spălat-o, vreau să simt mirosul ei!” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Dezvăluirile teribile ale Rindei Hartner, la trei luni de la decesul Ronei Hartner: ”Îi port rochia, nici nu am spălat-o, vreau să simt mirosul ei!” EXCLUSIV

Rinda Hartner, de profesie coordonator clinic-administrativ, în Canada, ne-a făcut dezvăluiri care îți dau fiori reci. Ea ne-a vorbit despre legătura, de dincolo de lumi, cu regretata ei soră, artista Rona Hartner. De ce Rinda îi poartă hainele, dar și cruciulița, la gât, cum i-a simțit prezența, înainte de înmormântare, și de ce Rona n-a avut noroc în dragoste, deși a iubit cu patos, aflați din acest interviu, oferit în exclusiv pentru Playtech Știri.

Dezvăluirile teribile ale Rindei Hartner

Actrița Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Franța. Anul trecut, fusese diagnosticată cu cancer la plămâni și cu metastaze pe creier, după ce, în 2019, fusese operată de cancer la colon. La trei luni de la decesul Ronei, sora ei, Rinda Hartner, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Playtech Știri:

Poartă hainele Ronei: ”Vreau să simt mirosul ei”

Rinda Hartner își alină suferința, dar și dorul, de sora ei, îmbrăcându-se în hainele Ronei. Recent, femeia îndoliată a postat pe conturile sociale o fotografie, îmbrăcată într-o rochiță roșie, aceeași pe care Rona o purtase, anul trecut, în show-ul de modă al designerului Liza Panait. Rochița roșie ascunde, însă, o poveste emoționantă, numai de ele două știută:

Playtech Știri: În unele fotografii pari sora geamănă a Ronei, mai ales îmbrăcată în rochia pe care ea o avusese, anul trecut, la evenimentul Lizei Panait. Ce simți când porți hainele ei? Ce lucruri ai mai păstrat, ca amintire?

Rinda Hartner: Ce simt când port hainele Ronei? O simt cu mine. Le-am îmbrăcat așa, cum erau, nici nu le-am spălat încă, vreau să simt mirosul ei, am impresia că, atunci când le port, îi port bucuria pe care o avea, îmi dă din energia ei.

Am dat din lucruri, pentru sufletul ei, așa cum se dă, dar foarte multe le-am păstrat pentru fetele mele, pentru fata ei. Și mai port mereu cu mine o cruciuliță, o am la gât, a fost tot a ei. O iau cu mine și la serviciu, iar când mi-e greu pun mâna pe cruciuliță și zic: ”Ajută-mă să trec și peste asta!” sau ”Ajută-mă să rezolv o situație”.  Noi două ne-am împărțit mereu totul.

Anul trecut, Rona îi ceruse doamnei Liza Panait o rochie roșie, știa că mie îmi place această culoare. A zis că, după ce o îmbracă ea, o să mi-o dea mie, iar acum o port eu. Port tot ce îmi vine, de la ea. Pot spune că Rona e cu mine mereu cand port hainele ei.

Rinda Hartner: ”Mi-a dat primul semn la priveghi. Am întrebat: ”Rona, tu ești?”

Rinda Hartner ne-a vorbit, exclusiv pentru Playtech Știri, și despre experiența paranormală, avută la câteva zile, după decesul Ronei.

Playtech Știri: Crezi că, între tine și sora ta, există o legătură de dincolo de moarte? Ți s-a întâmplat, după decesul ei prematur, să crezi că ți-a dat un mic semn?

Rinda Hartner: Este o legătură care nu se termină, odată ce unul pleacă, mai ales când a fost o legătură așa cum am avut noi două. Mi-a dat primul semn, duminică, la câteva zile după ce s-a dus, am simțit-o. Primisem un buchet frumos de flori, de la o doamnă, erau florile ei preferate, le-am pus acolo, unde erau și lumânările aprinse și mă tot gândeam, tot îmi părea mie rău că n-am găsit și o coroniță să îi pun pe cap.

La un moment dat, am simțit, așa, ca un frig, lângă mine. Am întrebat: ”Rona, tu ești? Tu vrei coroniță?”. Și, chiar dacă era 1.00 noaptea, m-am apucat să împletesc o coroniță. Mama a visat-o, de câteva ori, era îmbrăcată într-o rochie roșie, era bine. Eu încă n-am visat-o, dar o simt lângă mine, când îi port lucrurile.

Citiți și: Motivul pentru care fiica Ronei Hartner vine rar la cimitir. Cât primește pensie alimentară de la tatăl ei EXCLUSIV

De ce n-a avut Rona noroc în dragoste: ”Era pătimașă!”

Rona a fost căsătorită de două ori. Spera, ca, după ce va învinge boala, să-și refacă viața sentimentală. Numai sora ei știe însă cât a avut Rona de suferit, mai ales din cauza lui Rocco Sedano, tatăl unicei sale fiice, Sumayla.

Playtech Știri: De ce consideri că Rona nu a avut noroc în dragoste, deși a fost o femeie foarte frumoasă, dar și o artistă fabuloasă?

Rinda Hartner: De ce n-a avut noroc în dragoste? Era pătimașă, se îndrăgostea cu patos de câte un bărbat, o vrăjea, nu știu. Căci amândoi soții ei nu au fost, după părerea mea, nici foarte deștepți și nici foarte frumoși. Rona se îndrăgostea însă cu inima și le vedea defectele când era mult prea târziu…

”Foștii ei soți nu au ajutat-o la greu!”

Rinda și-a manifestat dezamăgirea față de foștii parteneri de viață ai Ronei, care nu au sprijinit-o în lupta dură și nedreaptă cu nemiloasă boală.

Playtech Știri: Rona ne spunea că foștii soți nu au ajutat-o cu bani sau măcar cu o vorbă bună, cât timp s-a luptat cu nemiloasa boală…

Rinda Hartner: Foștii soți n-au ajutat-o, la greu, nici cu bani și nici nu i-au fost sprijin moral, dimpotrivă, chiar i-au băgat bețe-n roate. Nu au iubit-o. Cred că au fost geloși pe succesul ei, au vrut să fie lângă ea, ca să cânte și ei lângă Rona, pentru că era foarte cunoscută în întreaga lume. Mai ales Rocco, tatăl fetei Ronei, era invidios pe faima și pe succesul ei. El a separat-o de DJ-ii, cu care colaborase.

Despre prezența lui Rocco, la înmormântare: ”Cât a fost vie, el i-a făcut numai necazuri!”

Sora Ronei Hartner este foarte supărată pe Rocco Sedano, fostul ei cumnat, care a fost, totuși, la înmormântare, deși membrii familiei nu l-au dorit acolo, în acele momente grele:

Playtech Știri: Rocco, tatăl fetiței, a apărut la înmormântarea Ronei, care a avut loc pe 1 Decembrie 2023, la Cimitirul Bellu Catolic din București. Cum interpretezi gestul lui, de a o conduce, totuși, pe ultimul drum?

Rinda Hartner: El a venit la înmormântare, ca să câștige popularitate, cred. Cât a fost vie, Rocco i-a făcut numai necazuri. Rona credea că, din cauza lui, s-a și îmbolnăvit de cancer, și-a dat seama prea târziu că n-a iubit-o niciodată. Chiar îmi spunea: ”Nu m-au iubit, amândoi soții m-au urât, deși eu nu le-am făcut nimic, am vrut o familie”. Rona a și cântat cu ei, l-a și ajutat, pe Rocco, pe plan artistic. Dar, degeaba, tot măgării i-a făcut.

”Rocco nu-i plătește fiicei sale pensia alimentară”

Playtech Știri: Tatăl fetiței trebuie să achite lunar pensia alimentară. I-a plătit banii stabiliți în instanță?

Rinda Hartner: Rocco nu-i plătește fiicei sale pensie alimentară. Mai mult, Rona îi mai dădea ea lui bani. Acum stă pe post de tată și o împiedică pe fată să avanseze. Ea nu poate pleca, din Franța, fără semnătura lui. Noroc că fata e bine, stă cu mama și cu fratele meu. A și zis: ”Bine că sunteți aici, în Franța, că nu știu ce s-ar fi întâmplat cu mine, fără voi!”

Ce a scris Rona Hartner în testament? Care a fost ultima ei dorință?

Rinda Hartner ne-a dezvăluit și ce ultimă dorință a avut Rona Hartner, înainte de a părăsi această lume, cui a dorit să îi lase mica ei avere, pentru care a trudit zeci de ani.

Playtech Știri: Ce conține, de fapt, testamentul surorii tale, Rona Hartner? Cui i-a lăsat mica ei avere?

Rinda Hartner: Rona a scris așa în testament: ”Las totul fetei mele!”. Atât scrie. Până la majorat, se ocupă fratele meu, de tot ce trebuie, de toate actele. Rona l-a pus pe Remus să fie responsabil de tot, fratele meu se ocupă și de apartamentul din Franța, dar și de cel din București, care este al nostru, al celor trei frați. Fata are acum 16 ani, moștenirea o va primi când va împlini vârsta de 18 ani.

Rona și-a presimțit sfârșitul: ”A spus că trebuie să facem frumos mormântul străbunilor”

Cu ultimele puteri, Rona Hartner și-a ales locul de veci, ba chiar s-a ocupat să fie refăcut în totalitate mormântul familiei, din Cimitirul Bellu Catolic din București.

Playtech Știri: Rona Hartner s-a născut în România, a trăit în Franța, dar a dorit să fie înmormântată pe pământul natal, pe 1 Decembrie. A presimțit că va muri?

Rinda Hartner: Rona s-a născut în România, dar cea mai mare amărăciune a ei era că, deși lumea o iubea și o aprecia foarte mult, filmele în care a jucat nu au fost difuzate și aici. În primăvara anului trecut, prin martie, s-a dus la cimitir, la Bellu Catolic, după care a spus că trebuie să facem frumos mormântul străbunilor.

A făcut un grup pe wp, între noi, frații și cu un văr, a dorit să refacem betonul, să schimbăm plăcile, la cimitir, să dăm cu toții bani. L-am refăcut. Când am aflat că îi este foarte rău, că e internată, în Franța, am venit din Canada cu primul avion. Rona m-a așteptat. A vrut să mai stau o noapte cu ea, așa cum stăteam și în copilărie, să plece când sunt alături de ea…

”Rona și-a terminat cartea, în spital. Urmează să o publicăm”

Playtech Știri: Rona lucra la o carte, în ultimele luni de viață. În ce stadiu se află volumul?

Rinda Hartner: Am citit ce a scris, până acum, mai trebui doar să culeg pozele. Cât a fost în spital, Rona și-a terminat cartea, să vedem cum o publicăm, e scrisă în românește, sunt acolo pasaje din viața ei, despre ea, despre credința ei. Este gata, eu nu mai am ce să scriu, cu ce să o mai completez. Poate să îi mai adaug o prefață, în rest, nu mai e nimic de adăugat. Și-a terminat și acest vis, o să o publicăm în memoria ei…

Citiți și: Ce au pus fiica și sora Ronei Hartner pe sicriu, înainte de a fi coborât în groapă. Gestul care a trecut neobservat la înmormântare VIDEO EXCLUSIV:

Pe 9 martie, actrița Rona Hartner ar fi împlinit 51 de ani. Rinda se va ocupa de tradiționalele slujbe și pomeni:

”O să merg la biserică, o să mă rog pentru sufletul ei. Nu mi-a mai rămas decât să îi fac slujbe și pomeni”, ne-a mai spus, cu tristețe, Rinda Hartner, sora regretatei actrițe.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Irinel Columbeanu, de la azil la distracție în club. Cum a fost posibil
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro