Dezvăluiri incredibile! Ce făcea patronul din Liga 1 care mânca o tavă de șnițele la fiecare masă. Regulamentul interzice strict acest lucru

Dezvăluiri incredibile! Ce făcea patronul din Liga 1 care mânca o tavă de șnițele la fiecare masă. Regulamentul interzice strict acest lucru

Marian Iancu a fost unul dintre cele mai influente persoane din fotbalul românesc la începutul anilor 2010. Acum s-au făcut dezvăluiri incredibile despre perioada petrecută la Poli Timișoara.

Mânca o tavă de șnițele și oamenii lui Iancu pariau

Marian Iancu a avut multe scandaluri cu personaje importante din țară când era patronul lui Poli Timișoara. Unul dintre cele mai cunoscute a fost cu Cristian Balaj, fost arbitru internațional. În prezent șef la ANAD, Balaj a făcut câteva dezvăluiri neașteptate de acum 10 ani.

Iancu avea multe kilograme în plus, de notorietate fiind conflictul cu Victor Pițurcă, cel care a acuzat problemele de greutate. Iar Balaj a început dezvăluirile pentru GSP:  ”Arată cum arată, era bolnav… Dar arată cum arată pentru că mânca o tavă de șnițele la o masă”

Fostul arbitru a șocat apoi, când a povestit cum oamenii lui Marian Iancu pariau pe meciurile lui Poli Timișoara: ”Însă nu avea scrupule. Am arbitrat un meci la Timișoara în care un prieten foarte bun a venit cu mine și a stat în spatele oficialilor echipei. Și jucau live la pariuri! Știau care va fi scorul la pauză și la final”.

Iancu este condamnat la 12 ani de închisoare

Marian Iancu a avut și are în continuare probleme cu legea. A fost condamnat pentru spălare de bani și evaziune fiscală pentru 12 ani. În prezent este închis la penitenciarul Rahova, de 4 ani. A dat și statul în judecată, la CEDO, dar a pierdut.

În dosarul RAFO, statul are de recuperat și 150 de milioane de dolari și 18 milioane de euro. Și Ovidiu Țender a fost condamnat în același dosar. Magistrații au confiscat deja de la Iancu și ceilalți inculpați 7 case și apartamente, 7 terenuri și 3 mașini.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI