Dezvăluiri despre Asia Express. Alina Ceușan: „Alex Abagiu și Radu au calculat tot”

Dezvăluiri despre Asia Express. Alina Ceușan: „Alex Abagiu și Radu au calculat tot”
Alina Ceușan, despre strategiile de la Asia Express. Ce spune despre Alex Abagiu și Radu?

Ieri seară a avut loc una dintre cele mai palpitante ediții – o echipă a plecat direct în cursa din Taiwan. Ceilalți colegi care nu au reușit să treacă din prima în etapa următoare, au avut de îndeplinit alte sarcini. Ce spune Alina Ceușan despre tactica lui Alex Abagiu și a coechipierului său Radu?

Asia Express: Alina Ceușan, despre strategii. „Alex Abagiu și Radu au calculat tot”

Asia Express se apropie cu pași repezi de cea mai mare provocare – Drumul Comorilor se mută în Taiwan. Echipele care au reușit să ajungă până în această etapă mai au doar câteva probe până să cunoască echipa care va pleca acasă cu premiul cel mare. Până atunci, cei mai norocoși au fost Speak și iubita lui. Cunoscutul cântăreț și Cristina Ștefania au pus mâna pe primele bilete de avion către noua destinație. Cei doi au trecut cu mari emoții de numărătoarea monedelor câștigate, fiind foarte aproape să piardă avantajul în detrimentul echipei formate din Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Alina Ceușan, despre tacticile din Asia Express. Ce crede despre Alex Abagiu și Radu?
Alina Ceușan, despre tacticile din Asia Express. Ce crede despre Alex Abagiu și Radu?

Alina Ceușan a vorbit despre tacticile adoptate de unii concurenți în ultimele etape, prin cadrul unei transmisiuni directe în emisiunea XNS. Aceasta, alături de colega sa Carmen și Florin Ristei, au lăudat faptul că cei mai competitivi și buni strategi au fost Alexandru Abagiu și Radu. „Nu aș fi renunțat, oricum nu am luat niciodată imunitatea. Primul loc aici pleca direct în Taiwan, miza era mare de tot. Dacă ar fi să o luăm matematic, ei a avut dreptate”, a spus Florin Ristei.

„Noi n-am fi renunțat la monede pentru imunitate”

„Am vrut să luăm și noi monede, că oricum noi eram sărace. Nu ne-am agitat să facem mișcarea asta și să renunțăm, dar alții se pare că s-au mobilizat. Noi n-am fi renunțat la monede pentru imunitate. Erau mai importante monedele, ca să trecem în etapa următoare. Odihna nu există în Asia Express. Tot stai la filmări și tot stai într-o stare de stres, doar că nu participi la probe. Radu și Abagiu au calculat tot!”
Alina Ceușan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI