Dezvăluire șocantă înaintea meciului Farul – FCSB. „Se dorește arestarea mea”. Gheorghe Mustață a anunțat câți fani vor face deplasarea la „finala campionatului”

de: Sorin Barbu
19 05. 2023

Gheorghe Mustață a făcut un anunț șocant, cu două zile înaintea partidei Farul – FCSB. Liderul galeriei „Peluza Nord” susține că este urmărit și filat pentru că i se pregătește arestarea. „Roș-albaștrii” vor avea 230 de fani în tribunele stadionului din Ovidiu.

Gheorghe Mustață se teme de o înscenare și susține că i se pregătește arestarea

Farul și FCSB se vor înfrunta duminică, 21.05.2023, de la ora 21.00, într-o partidă care poate decide soarte campionatului. Cu un succes, echipa lui Gheorghe Hagi va câștiga trofeul, cele două formații fiind despărțite doar de un punct. Meciul se va disputa la Ovidiu, pe un stadion care poate găzdui maximum 5.000 de spectatori. Roș-albaștrii vor avea în interiorul arenei 230 de suporteri, iar restul își vor susține favoriții de la porți

„Important este ca echipa să fie mobilizată duminică pentru joc. Câștigi, ai valoare să iei campionatul. Atunci nu mai avem ce să mai discutăm. Dacă vrei să fi o echipă mare, ai demonstrat că ai venit de pe locul 14 la un punct de locul 1. Mai ai două finale, joacă-le și nu e nimic de spus. Dacă nu câștigă, noi tot lângă echipa asta…

Oficial avem 230 de bilete. Nu voi lipsi, echipa are nevoie și vom fi alături de ei. Nu știu câți mergem, foarte mulți zic că vor să stea afară”, a declarat Gheorghe Mustață la Fanatik.

Liderul galeriei „Peluza Nord” susține că este filat și urmărit și este convins că i se pregătește arestarea, ceea ce ar fi o problemă pentru el în condițiile în care este recidivist, după ce a fost condamnat pentru tentativă de omor calificat şi şantaj.

„Nu vreau să se înțeleagă altceva, că instig să vină lumea acolo. La cum mă iubesc ei pe mine și ce am făcut eu… îi văd la mine la pizzerie, cum stau și mă urmăresc prin binoclu, de pe partea cealaltă. Mai și fotografiază…”.

Se caută cu orice preț decapitarea mea. Să mă bage la pușcărie. Ieri a mai pus un capac cineva, am început să spun. S-a discutat la nivel de alte lucruri, nu vreau să le fac public. Se dorește arestarea mea cu orice preț , a mai spus Mustață.

Clasamentul play-off-ului Superligii:

1. Farul Constanța – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid București – 35 de puncte
6. Sepsi OSK – 26 de puncte

Programul rundei cu numărul 9 din play-off:
Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB (duminică, ora 21.00)
Rapid – Universitatea Craiova

Programul rundei cu numărul 10 din play-off:
CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi