Dezastru amoros pentru două zodii. Ajung la divorț, 2024 se termină în lacrimi și suferință

de: Redacția
25 09. 2024

S-a spus că trecerea printr-un divorț poate fi mai stresantă decât primirea unui diagnostic terminal. Când dragostea merge prost, este un șoc imens pentru emoțiile cuiva. În acest context, astrologii vorbesc despre un dezastru amoros pentru două zodii, acești nativi ajungând la divorț, și din păcate 2024 se termină în lacrimi și suferință.

Pentru acești nativi anul 2024 se termină în lacrimi și suferință

Deși pentru unii acest an a fost unul plin de realizări, cel puțin până acum, pentru alții a reprezentat o perioadă grea, iar asta duce la schimbări radicale.

În cazul unor nativi, din nefericire, lucrurile au evoluat din rău spre mai rău, iar atunci când s-a ajuns la despărțire, este dureros din punct de vedere emoțional, și au senzația că sunt urmăriți de ghinion.

Cel mai rău dintre toate, pentru acești nativi, a fost că a trebuit să recunoască că și-au petrecut ani, sau chiar decenii, din viață făcând o greșeală. Asta e partea cea mai grea.

Dezastru amoros pentru două zodii

Din păcate, trecerea printr-un divorț nu este o situație bună pentru ambele părți. Nu toată lumea abordează divorțul în același mod. Este acel moment din viață în care ajungi să realizezi că nu mai este nimic,iar unii nativi au senzația că sunt victime ale unor consecințele karmice.

Este acel moment când îți dai seama că partenerul nu mai înseamnă aproape nimic pentru tine, din varii motive, iar asta duce, din păcate, la un dezastru amoros pentru două zodii. Iată cum îl gestionează acești nativi o astfel de situație.

Berbec

Pierderea persoanei iubite a lăsat o gaură uriașă în viața nativilor din Berbec, așa că se agăți de orice plăcere ieftină pe care o pot găsi pentru a umple acel gol întunecat care a fost rupt în mijlocul inimii lor.

Deși în sinea lor suferă, se agață de orice, chiar și de întâlniri rapide, fără sens și deprimante. Să uiți pe cineva este greu. Totuși, în ciuda tuturor acestor lucruri, ajung să se simtă mai goi ca niciodată.

Gemeni

Odată ajunși la divorț, nativii din Gemeni au tendința de a se întreba cum s-a transformat o poveste de dragoste într-un film de groază? Cum a devenit cel mai apropiat prieten al lor cel mai rău dușman? Cum a ajuns să moară ceva ce părea atât de viu? Ce a mers prost?

S-au simțit atât de aproape de ei, iar acum sunt din nou străini. De ce au așteptat până când s-au căsătorit ca să dea jos masca? Totul părea atât de prețios, iar acum pare atât de ieftin. Totul părea atât de divin, iar acum pare atât de profan.