Deținuții români din Austria trăiesc în lux. Imagini senzaționale cu mesele pline cu mâncare

Deținuții români din Austria trăiesc în lux. Imagini senzaționale cu mesele pline cu mâncare
Dețunuți români, viață de luc într-un penitenciar din Austria

Românii reușesc să se afirme oriunde în lume, astfel că, mai multe imagini cu deținuți români într-un penitenciar din Austria au devenit virale. Probabil că te întrebi ce ar fi putut face pentru a fi invidiați de alți indivizi din aceleași cercuri. Ei bine, românii noștri plecați în afară și prinși de autoritățile austriace au dat o mare petrecere în penitenciar, arătând în ce condiții de lux își ispășesc pedeapsa.

Manele, băuturi și voie bună într-un penitenciar din Austria

Indiferent de conjunctură, cetățenii români reușesc să-și creeze condiții bune de viață, iar acest lucru este demonstrat de un videoclip înregistrat într-o închisoare din Austria, acolo unde un grup de conaționali este reținut pentru infracțiunile comise.

Deși regulile dintr-o închisoare sunt stricte, neavând voie cu băuturi alcoolice și telefoane, românașii par să nu țină cont de nicio regulă, ba chiar mai mult, aceștia se distrează mai ceva decat la o petrecere. Timp de 57 de minute, aceștia se filmează într-un ambient mai mult decât familiar, făcând glume, făcând live-uri și savurând bucate din platourile atent aranjate cu bunătățuri.

În urma imaginilor apărute, mai multe publicații austriece au scris despre modul în care deținuții români se laudă cu viața de lux pe care o duc din închisorile de acolo. În urma informațiilor apărute în media, conducerea pentenciarului a afirmat că românii se aflau într-o închisoare cu un regim mai puțin strict, dar chiar și așa, aceștia ar fi încălcat mai multe reguli.

După imaginile care au împânzit internetul, românii au fost mutați într-un departament închis, cu reguli mai stricte. De asemenea, conducerea a atras atenția anumitor peepese pe care deținuții le vor primi, acestea variind de la mustrări, restricții sau retragerea unor privilegii sau depturi, până la amenzi sau arest la domiciliu.

În ciua faptului că pe masa se văd sticle de băuturi alcoolice, ministerul austriac ar fi negat faptul că la petrecerea infractorilor s-ar fi consumat alcool.

George, românul care se laudă cu viața dintr-o închisoare din Franța

Din păcate, poporul nostru se degradează de la o zi la alta, iar acest lucru îl observăm privind lucrurile cu care conaționalii noștri se mândesc în statele occidentale. După viața de lux pe care românii menționați anterior s-au lăudat că o trăiesc în Austria, George face același lucru, dar cu condițiile dintr-o închisoare din Franța.
Acesta a devenit celebru datorită filmulețelor pe care le face pe TikTok din închisoare, lăudând serviciile de care beneficiază acolo.

“Haideți să vă arăt ce ne-a adus Justiția la masă astăzi…pepene galben, paste, desert. Ficăţei de raţă cu o salată, cartofi şi ouă, piersică, peşte prăjit, legume sote, desert”, a transmis bărbatul într-un alt filmuleţ, în timp ce în altul ascultă manele și se simte bine.

Vezi imagini cu românii deținuți din Austria:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI