01 mart. 2023 | 16:16

Detaliul ţinut secret de către Vladimir Putin. Ce se întâmplă, de fapt, în Rusia. E o mare lovitură pentru lider

News
Detaliul ţinut secret de către Vladimir Putin. Ce se întâmplă, de fapt, în Rusia. E o mare lovitură pentru lider
Ce le ascunde Vladimir Putin rusilor

Rusia și poporul ei nu ar duce-o așa de bine de când cu începerea războiului din Ucraina, susțin unele guri. Acum s-a aflat care ar fi detaliul ţinut secret de către Vladimir Putin. Ce se întâmplă în această perioadă în Rusia, fapt care ar fi o mare lovitură pentru lider.

Ce ascunde Vladimir Putin poporului său. Nu pomenește nimic despre asta

Rusia ar duce-o din ce în ce mai greu, astfel că în țară se înregistrează un exod uriaș de populație, oameni care ar pleca oriunde, numai plecați să se vadă.

O altă problemă a Rusiei este că în războiul cu Ucraina foarte mulți soldați și-au pierdut viața, iar alți tineri sunt pregătiți să fie trimiși la luptă, care înseamnă de cele mai multe ori moarte.

Vladimir Putin nu pomenește nimic de aceste probleme

Toate aceste lucuri ar fi trecute cu vederea de către Vladimir Putin în discursurile pe care le ține periodic. Nu pomenește nimic de morții din război, de exodul rușilor sau de economia care a început să scârțâie rău.

Publicația britanică The Telegraph a scris cum un rus din Moscova, Dmitri Nechaev, a cumpărat un bilet de avion doar de dus, cu destinația Tel Aviv, Israel, în urmă cu un an, atunci când a fugit din țară de războiul lui Vladimir Putin.

Rușii au început să părăsească Rusia a doua zi după invazie

La doar 2 zile după invazia Ucrainei de către Vladimir Putin, omul de afaceri în vârstă de 38 de ani și-a părăsit apartamentul din capitala Rusiei și a plecat în Israel, lăsându-și soția, copiii și animalul de casă, un câine, în urmă.

După câteva zile, companiile americane Visa și Mastercard și-au suspendat serviciile în Rusia, blocându-i cardurile și împiedicându-l să cumpere bilete de avion pentru restul familiei. Soția lui apucase să vândă o parte din avere, inclusiv casa lor de țară, în încercarea de a strânge bani rapid.

Cum a rezolvat bărbatul problema

Cu câteva telefoane și contul bancar al unui prieten din Emiratele Arabe Unite au salvat situația. Prețul plătit pentru cinci bilete de avion doar dus din Rusia în Israel pentru familia lui l-au costat 10.000 de dolari. „Crezi sau nu, a fost ieftin”, a spus fugarul.

Ca el, sute de mii de ruși cu vârstă de muncă au părăsit Rusia sau au murit pe câmpul de luptă de când Vladimir Putin a declarat război Ucrainei.

Secretul lui Vladimir Putin, exodul rușilor

Astfel, Rusia s-ar confrunta cu o bombă demografică cu ceas, care va îngreuna războiul și, pe termen lung, va menține economia într-o stare gravă.

Secretul lui Vladimir Putin ar fi exodul rușilor, care se poate compara cu exodul Biblic al israeliților, arată cifrele strânse de Frontex, Oxford Economics și UE  .

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro