Detaliul șocant dezvăluit de mama ‘Bizonului de la Capitoliu’. Ce problemă are bărbatul

Detaliul șocant dezvăluit de mama ‘Bizonului de la Capitoliu’. Ce problemă are bărbatul
Jacob Anthony Chansley, a devenit simbolul violențelor

În timpul protestelor din 6 ianuarie de la Capitoliu, un personaj pitoresc devenea simbolul acelei zile pline de violență. Conform presei americane, individul a fost identificat și, ulterior, arestat, împreună cu alte persoane participante la proteste. Numele său este Jacob Anthony Chansley, și va rămâne cunoscut ca Bivolul de la Capitoliu.

Jacob Anthony Chansley, a devenit simbolul violențelor

Jacob Anthony Chansley, din Arizona, despre care autoritățile spun că este bărbatul fotografiat purtând coarne de bivol și blană în timp ce năvălea fără cămașă prin Capitoliu, a fost arestat sâmbătă și acuzat că a intrat sau a rămas cu bună știință în orice clădire sau teren restricționat fără autoritate legală, au spus procurorii din DC.

Jacob Anthony Chansley a devenit cunoscut în cercurile de dreapta pentru că a protestat la Phoenix în costumul său de sălbatic, devenind cunoscut și ca shamanul bivol. Este recunoscut pentru activismul său în rândul organizației Q-ANON. Jacob Anthony Chansley a spus FBI-ului că a venit în D.C. alături de alți „patrioți” din Arizona la „cererea președintelui” pentru a protesta împotriva certificării rezultatelor Colegiului Electoral de către Congres.

Jake Angeli, refuză să mănânce în arestul FBI

Mama protestatrului fără cămașă care a luat cu asalt Capitoliul SUA, spune că fiul ei nu a mâncat de când a fost arestat de FBI, deoarece unitatea de detenție nu i-a oferit o dietă „organică”.

Chansley, și-a făcut apariția inițial în fața instanței federale luni la Phoenix, după ce s-a predat FBI-ului sâmbătă. Chansley a fost printre mulțimea susținătorilor președintelui Donald Trump care a asaltat miercuri clădirea Capitolului. Atacul a avut cinci morți, inclusiv un ofițer de poliție din Capitol.

Gerald Williams, apărătorul public al lui Chansley, a declarat instanței că Jacob Anthony Chansley , clientul său, a refuzat să mănânce în arest din motive religioase sau de sănătate. În afara instanței, Martha Chansley, mama suspectului, a explicat reporterilor că:

”Se îmbolnăveşte dacă nu mănâncă hrană organică, efectiv se va îmbolnăvi. Trebuie să mănânce,” a spus Martha Chansley, mama lui Anthony Chansley.

Chansley a devenit o figură proeminentă în revolta Capitoliului. Acoperit de tatuaje, purtând coarne cu vopsea de față în culorile drapelului SUA, a fost surprins în imaginile zilei. El a spus că a venit în D.C. „ca parte a unui efort de grup, alături de alți„ patrioți ”din Arizona, la cererea președintelui”, conform declarației de arestare a Poliției Capitolului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI