23 nov. 2023 | 17:04

Detaliul remarcabil pe care Alina Pușcaș l-a observat la Rona Hartner. Ce s-a întâmplat la ‘Te cunosc de undeva’ EXCLUSIV

Monden
Detaliul remarcabil pe care Alina Pușcaș l-a observat la Rona Hartner. Ce s-a întâmplat la ‘Te cunosc de undeva’ EXCLUSIV
Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva", Alina Pușcaș, despre Rona Hartner. Declarații exclusive pentru Playtech Știri.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1, a dezvăluit în exclusivitate pentru Playtech Știri detalii importante despre regretata actriță Rona Hartner, despre care s-a aflat joi, 23 noiembrie 2023, că s-a stins din viață. „Muncea până la epuizare”.

Actrița Rona Hartner a murit

Joi, 23 noiembrie 2023, sora Ronei Hartner a anunțat pe platformele sociale că actrița s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani. Despre circumstanțele decesului nu s-au vorbit foarte multe. Știm însă că artista a pierdut lupta cu o boală cruntă, de care a mai suferit în trecut.

Rona Hartner s-a luptat, de-a lungul vieții sale, de mai multe ori cu cancerul. În ciuda faptului că s-a vindecat din punct de vedere clinic, boala a tot recidivat. După ce a reușit să învingă dificultățile cu care se confrunta la nivelul colonului, regretata actriță a suferit de cancer la plămâni și creier.

Ultimele mesaje ale actriței

În ultimele apariții în mediul online, regretata actriță Rona Hartner a notat mesaje emoționante despre parcursul său în viață. „Tot ce am este de la Dumnezeu, Iisus Hristos”, arată unul dintre mesajele publicate de artistă pe contul său de Instagram, în urmă cu patru săptămâni.

Tot în mediul online, Rona Hartner transmitea mesaje în care dezvăluia că luptă împreună cu Dumnezeu alături, indiferent de problemele cu care se confruntă. Regretata actriță spunea că „totul s-a aranjat pentru mine, iar furtuna a trebuit să se oprească”.

Rona Hartner la „Te cunosc de undeva”

În afară de aparițiile sale pe scenă, Rona Hartner a participat de trei ori la competiția „Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1. În anul 2013, precum și în anul 2014 a concurat singură, clasându-se pe locul patru. Ultima dată a participat la show în 2022, alături de Johny Romano.

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș, care a avut ocazia de a o avea sub ochi pe actrița Rona Hartner, a făcut publice detalii importante despre aceasta. În exclusivitate pentru Playtech Știri, vedeta TV a vorbit despre una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine de pe micile ecrane.

Alina Pușcaș, despre Rona Hartner

Alina Pușcaș a dezvăluit că s-a întâlnit ultima dată cu regretata actriță în vara anului 2023. La momentul respectiv, toate lucrurile păreau să evolueze pozitiv. Mai mult decât atât, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a cunoștea pe Rona Hartener ca fiind o persoană optimistă și plină de energie.

„Mi s-a părut imposibilă vestea recidivării cancerului! Ne-am întâlnit în iulie sau august și era în cea mai bună formă. De fapt, eu o cunosc numai plină de energie și extrem de optimistă.

Vorbisem cu ea mai mult în perioada în care aflase prima dată de boală și părea invincibilă. Nicio secundă nu am văzut în privirea ei decât optimism. Știu că a trăit frumos, că a cunoscut oameni deosebiți despre care vorbea cu mult drag și nu s-a plâns niciodată de nimic, chiar dacă poate ar fi fost îndreptățită”, a declarat Alina Pușcaș, exclusiv pentru Playtech Știri.

„O adevărată luptătoare”

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a vorbit și despre modul în care lucra Rona Hartner în spatele competiției de la Antena 1, la care participa. Alina Pușcaș își amintește de regretata actriță ca fiind o persoană foarte harnică și mereu cu zâmbetul pe buze. O adevărată luptătoare.

„La Te cunosc de undeva făcea parte din categoria artiștilor care munceau până la epuizare. Avea un râs contagios. Mă împietrește exact gândul că femeia aceasta, care era o adevărată luptătoare, nu mai e… Condoleanțe familiei și Dumnezeu să o odihnească!”, a declarat Alina Pușcaș, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Parteneri
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă
Redactia.ro
Ultimii condamnați la moarte de Ceaușescu, în perioada comunistă. Ce fapte au comis „Bachus” și Ion Pistol, doi dintre cei mai cunoscuți infractori din istoria României
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Pe cine vânează Dana Budeanu. Clienții de la care vedeta nu-și ia ochii
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a decis plata a câte 1400 LEI de persoană în România. Banii au intrat deja pe card
Capital.ro
Carmen Brumă, adevărul despre grăsimea abdominală: "Foarte mulți fac acest lucru"
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Anunțul AȘTEPTAT de TOȚI pensionarii! VIN TALOANELE MĂRITE
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro