Detaliul mai puțin cunoscut despre Adriana Trandafir. Până și vedeta a aflat abia la 50 de ani

Detaliul mai puțin cunoscut despre Adriana Trandafir. Până și vedeta a aflat abia la 50 de ani
Ce detaliu a ieșit la iveală despre Adriana Trandafir?

Ce detalii mai puțin cunoscute s-au aflat despre Adriana Trandafir? Chiarși  vedeta a rămas șocată când a primit vestea. Care sunt lucrurile pe care le-au aflat recent cei care o iubesc pe cunoscuta actriță?

Ce detalii au ieșit la iveală despre Adriana Trandafir?

Adriana Trandafir a împlinit pe data de 26 aprilie frumoasa vârstă de 65 de ani, moment în care a rememorat câteva din evenimentele extrem de importante din viața sa. Detaliul pe care mulți nu-l știau despre actrița de teatru și film este faptul că vedeta a fost înfiată, lucru pe care nici aceasta nu l-a știut de la bun început.

Vestea a primit chiar foarte târziu, după ce împlinise 50 de ani. Acuala concurentă în emisiunea „Te cunosc de undeva” a fost înfiată pe când era doar un copil de una din surorile mamei sale, lucru pe care l-a aflat târziu.

Adriana Trandafir a povestit că nu și-a imaginat un astfel de scenariu, mărturisind că a fost un șoc să nu știe o viață întreagă faptul că mama ei biologică e alta și că mai are și trei frați din partea sa.

Cu toate astea, susține că și-o amintește pe cea care i-a dat viață și declară că a simțit că acea femeie avea o altfel de iubire pentru ea: „Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați. Și am avut senzația, la început, că am fost mințită.

Poate că și nespunerea adevărului este, într-un fel, o minciună. Mi-o amintesc pe mama biologică, pentru că am cunoscut-o.” Indiferent de orice ar fi fost, artista se gândește cu drag și la cea care i-a dat viață, dar și la cea care a crescut-o. „Poate că am fost fericită că le-am avut pe amândouă.”

„Înainte de a muri a spus adevărul”

„Povestea este că am fost născută de mama mea naturală și sora ei m-a înfiat. Dar eu n-am știut lucrul ăsta. Și verișorii mei – doi – erau, de fapt, frații mei. Când m-a sunat fratele meu, aveam vreo 50 de ani, mă pregăteam să ies în oraș. Mișu, de la Maramureș>

Mi s-a spus că reacția mea a fost aceea că am încasat informația, m-am așezat pe scară și i-am spus: ‘Povesteșe-mi!‘ Și mi-a povestit. El fiind mai mare decât mine, știa povestea… L-am întâlnit la moartea mamei, pentru că, înainte de a muri, mama biologică a spus adevărul. Din 80-90 de oameni adunați în curte, în noaptea de priveghi, am știut imediat că el e fratele meu”
Adriana Trandafir (Sursa: antena3.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI