Detaliul intim, dezvăluit de Ramona Olaru despre relația cu Cătălin Cazacu. Nu s-a sfiit să recunoască asta

de: Bișinicu Andreea
15 10. 2022

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt mai fericiți ca niciodată. După ce povestea lor de dragoste a cunoscut multe suișuri și coborâșuri, de-a lungul timpului, asistenta de la Neatza și fostul Faimos de la Exatlon au parte de o relație sănătoasă și fericită, plănuindu-și nunta. Ce detaliu din intimitate ar fi dezvăluit blondina, la un eveniment monden recent.

Ramona Olaru a dezvăluit detalii intime despre relația cu logodnicul ei, Cătălin Cazacu

Sunt tineri, sunt frumoși, sunt nonconformiști și se iubesc pe zi ce trece mai mult. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu mai au nevoie de nicio introducere, fiind unul dintre cele mai fresh și populare cupluri de vedete din showbizul românesc.

Frumoasa blondină și iubitul ei motociclist au o energie molipsitoare, iar dinamica relației lor este bazată de iubire, comunicare glume și multe ironii fine, spre deliciul fanilor asistentei de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Invitați la un eveniment monden de fashion ce a avut loc, recent, în Capitală, Ramona Olaru a dat din casă detalii fierbinți din intimitatea cu logodnicul ei, Cătălin Cazacu.

Pentru că ambii au programul extrem de încărcat, iar blondina este ocupată în timpul dimineții, filmând pentru matinalul de la Antena 1, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru se bucură de partidele lor de amor în timpul amiezii.

„Reporter: Dar acțiunea dintre voi se întâmplă dimineața sau seara, Cătălin?

Ramona Olaru: Voiam să mă bag peste tine, dar răspund după aceea. De data asta te las să termini tu primul! Aoleu, să vorbești tu primul!

Cătălin Cazacu: Cel mai bun lucru e că dimineața ne sculăm…

Ramona Olaru: Sau că am apărut în viața ta, ăsta e cel mai mișto lucru!

Cătălin Cazacu: E bine că dimineața ne sculăm, dar de culcat ne culcăm seara! Dar ce a vrut el să spună, dacă ne iubim dimineața sau seara?! Și noi ne iubim tot timpul.

Ramona Olaru: Noi ne iubim tot timpul, dar acțiune fizică mai mult după-amiaza!

Când va avea loc nunta Ramonei Olaru și a lui Cătălin Cazacu

Momentan, cei doi logodnici nu au stabilit data nunții, însă fericitul eveniment va avea loc cândva în vara anului viitor.

Cătălin Cazacu: Nouă ni se potrivește vorba aia că am făcut mișto unul de altul un an de zile și ajungem să ne căsătorim!

Ramona Olaru: Pe vrăjeală multă și mie îmi place vrăjeala și așa am ajuns să ne și căsătorim!”, au declarat cei doi, în exclusivitate pentru Cancan.