Detaliul de pe fața Nicoletei Nucă pe care puțini l-au observat. „De mică am fost învățată de mama” (exclusiv)

Detaliul de pe fața Nicoletei Nucă pe care puțini l-au observat. „De mică am fost învățată de mama” (exclusiv)
Ce semn din nastere are Nicoleta Nuca

Detaliul de pe fața Nicoletei Nucă pe care puțini l-au observat. Vedeta a apelat la medicii esteticieni pentru a-și șterge un semn pe care îl are încă din copilărie. Ce intervenții mai are Nicoleta Nucă, vedeți în rândurile de mai jos ale articolului.

Nicoleta Nucă a vrut să-și facă o intervenție estetică, însă medicii au refuzat-o. Despre ce este vorba

Nicoleta Nucă nu ține secret că a apelat la intervenții de ordin estetic. Vedeta are la activ o rinoplastie realizată și din motive medicale și o mărire de bust. De asemenea, artista și-a dorit să șteargă și semnul de pe obrazul stâng, pe care îl are de la naștere, însă asta nu a fost posibil.

„Clar pentru ten, țin foarte mult la sănătatea tenului meu, să îl îngrijesc cum se cuvine, să folosesc produsele potrivite nevoilor tenului meu. Cred că cel mai mult investesc în cremele cu spf, am câteva, le mai alternez, dar pentru că tot caut cel mai cel produs cu protecție solară, pentru că este unul dintre produsele esențiale din rutina de îngrijire a unei femei. Din fericire nu am un ten cu hiperpigmentare. Într-adevăr pentru că am o cicatrice de la naștere pe față, de mică am fost învățată de mama că trebuie să o protejez neapărat cu cremă de soare, astfel încât să nu se pigmenteze mai mult”, a declarat Nicoleta Nucă, conform impact.ro.

Cum a scăpat de pofta de cumpărături Nicoleta Nucă

De asemenea, artista a povestit cum a ajuns să scape de pofta de shopping exagerat.

„Shoppingul în general cred că este slăbiciunea mea, dar am învățat și asta să mai controlez un pic, pentru că mi-am dat seama că nu are rost să tot cumpăr haine, pe care nu apuc nici măcar să le port. Adică tindeam – pentru că am corectat treaba asta, am reușit – să cheltui foarte mult pe haine pe care le cumpăram, le puneam în dulap. La un moment dat uitam de existența lor acolo și peste un timp, când îmi reaminteam, scoteam haina și era încă cu etichetă și îmi dădeam seama că de fapt nu mă reprezintă.

Dar de ce am cumpărat eu treaba asta? Că nu îmi trebuie, că nu îmi place, că nu-mi stă bine! Și trebuia să le dau, să le donez, să fac ceva cu ele. Și nu avea rost. Atunci am spus că trebuie să lucrez cu mine la treaba asta. Dar cea mai mare slăbiciune cred că sunt animalele. Dacă aș putea să adun toate animalele pământului la mine acasă, aș fi cea mai fericită”, a mai spus Nicoleta Nucă, potrivit sursei citate mai sus.