Detalii secrete din culisele Masked Singer de la PRO TV. Ce se întâmplă la filmări, de fapt

de: Ioana Bucur
28 07. 2021

Emisiunea Masked Singer se pregătește de noi surprize pentru telespectatori. Ce se întâmplă la filmările show-ului cu măști și cu piese deosebite de la Pro TV? Iată mai multe detalii pentru fani!

Detalii din culisele emisiunii Masked Singer de la PRO TV

Cel mai tare show cu măști revine pe micile ecrane chiar din toamna aceasta. Emisiunea de la Pro TV aduce în prim-plan sezonul doi plin de provocări și experiențe deosebite pentru jurați, dar mai ales pentru concurenții care vor trebui să se desprindă de propria personalitate

Secretul este bine ascuns, pentru că nici mulți din familiile celor prezenți nu au la cunoștință detalii. De asemenea, de acest lucru se ocupă în special agenții de securitate care sunt peste tot, ajutând ca proiectul să fie un mister până ce este pus în scenă.

Regulile sunt categoric stricte pentru toți cei care vin  pe platouri. Nimeni nu dispune de telefonul personal sau orice alt mijloc de comunicare din afară, iar intrarea este cunoscută doar de cei din echipa oficială.

‘Trebuie să mă asigur că totul este în regulă’

“Mă ocup de 200 de oameni din toată producţia şi trebuie să mă asigur că totul este în regulă. Sunt unul dintre cei 15-20 de oameni care ştiu cine e în spatele măştilor. Toţi au semnat contracte de confidenţialitate cu penalităţi imense. Cel mai greu e să ne ţinem de programări”
Daniela Preda, producătorul emisiunii (Sursa: click.ro)

  • Cine face parte din juriu?

Amintim că prima ediție a fost câștigată de nimeni altul decât actorul Mugur Mihăiescu. Celebra vedetă a simțit victoria purtând o mască spectaculoasă – Corbul.

Fanii show-ului încearcă și din spatele micilor ecrane să-și dea seama cine se află în dreptul fiecărui personaj, acesta fiind farmecul deosebit al proiectului.

Show-ul îi ține în priză pe cei mai mulți, iar totul rămâne învăluit într-un mister uriaș până chiar în ultimul punct.  Juriul pentru sezonul 2 este format din: Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, Inna și Horia Brenciu