Detalii noi ies la iveală despre trotinetistul Bafto, ucis în trafic de un motociclist. Avocatul suspectului face dezvăluirile

Detalii noi ies la iveală despre trotinetistul Bafto, ucis în trafic de un motociclist. Avocatul suspectului face dezvăluirile
Ce detalii se cunosc despre trotinetistul ucis de un motociclist. Un avocat șochează cu noile informații

Noi detalii din cazul șocant petrecut în București. Avocatul suspectului vine cu dezvăluiri neașteptate. Ce informații se știu acum despre trotinetistul Bafto care a fost ucis în trafic de un motociclist?

Noi detalii în cazul trotinetistului ucis de un motociclist în București

Răsturnare de situație în cazul care a șocat o țară întreagă. Avocatul motociclistului susține că victima ar fi suferit de afecțiuni psihiatrice. Apropiații trotinetistului afirmă că nu mai avea dreptul la permis, dar nu știu motivele din spate.

Context: Amintim că tragedia s-a petrecut în urmă cu o săptămână în Capitală când un motociclist a aruncat cu o cască după un trotinetist în urma unei altercații în trafic. Bărbatul de pe trotinetă s-a dezechilibrat și a ajuns pe contrasens unde a fost izbit de o mașină.

Victima a fost Răzvan Mihai Guțu, zis Bafto, iar acuzatul este Laurențiu Trică Mitici. Avocatul presupusului vinovat a explicat că victima ar fisuferit de afecțiuni psihiatrice și chiar deținea un certificat medico-legal în acest sens, conform b365.ro.

Ce spune avocatul suspectului?

Apropiații lui Bafto au mărturisit zilele trecute că bărbatul nu mai avea de mulți ani permis de conducere, motiv pentru care circula cu trotinete electrice. În spatele blocului unde locuia zăcea o mașină veche și deteriorată pe numele lui, dar nu era folosită.

Marius Iorgan, avocatul, a mai declarat că imediat după tragedie au fost luat probe de sânge și de la victimă, iar acum sunt așteptate rezultatele analizelor de la IML. „Eu aștept să vină datele la dosar să confirme ceea ce am spus”, a transmis sursa citată.

„Nu era o persoană conflictuală”

„Dintr-un cerc de 10 persoane el era cel mai entertainer. Era un vibe, era un suflet plin de bucurie, transmitea o stare bună. Te făcea să râzi. Îl cunosc foarte bine și nu cred că el și-ar fi dorit să se ajungă la așa ceva. Nu era o persoană conflictuală. Locuia singur, avea o pisică pe care a găsit-o pe stradă și o lua mereu cu el și era pasionat de trotinete electrice deoarece nu mai avea permis.

Nu mai avea drept de conducere, dar asta nu știu. Este un detaliu mult prea îndepărtat, nu mai știu exact ce a făcut de a rămas fără drept de conducere sau poate așa m-a mințit el pe mine că niciodată nu l-am întrebat ia arată-mi și mie permisul. Avea o mașină care era foarte stricată în spatele blocului. Mi-a spus că nu poate să conducă și de aceea își cumpără trotinete”
Nicos, vlogger și prieten apropiat cu Bafto (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI