03 iul. 2020 | 12:45

Detalii neștiute din viața lui Nelu Tătaru. Ce viață a dus Ministrul Sănătății: „Mergeam cu oile, cu cireada de vite, la prășit, la săpat”

News
Detalii neștiute din viața lui Nelu Tătaru. Ce viață a dus Ministrul Sănătății:
Detalii neștiute din viața lui Nelu Tătaru. Ce viață a dus Ministrul Sănătății: "Mergeam cu oile, cu cireada de vite, la prășit, la săpat".

Nelu Tătaru a ajuns în lumina reflectoarelor din momentul în care a devenit Ministrul Sănătății. Până atunci, viața sa se derula în același ritm rapid, dar în spatele camerelor. Într-un interviu acordat la Digi24, acesta povestește detalii intime din viața sa și, de asemenea, dezvăluie ce tip de relație a avut cu mama sa.

„Orice mâncare pregătită de mama mea era cea mai bună mâncare”

Ministrul Sănătății a acordat un interviu pentru Digi 24 în care a povestit fragmente din viața sa dinainte de a fi ministru. Acesta povestește că înainte era un chirurg de 1.200 de cazuri pe an și 900 de intervenții și că viața profesională i s-a schimbat radical.

De asemenea, Nelu Tătaru și-a deschis sufletul și a divulgat secrete din spatele scenei, printre care hobby-urile lui, relația cu mama, dar și viața din copilărie. Ministrul spune că în tinerețe acesta avea abilități de sportive, în special de fotbalist, mulți considerându-l talentat.

Sursă foto: digi24.ro

Despre mama sa are numai cuvinte de laudă. Acesta povestește că orice mâncare pe care i-o pregătea era excelentă. În prezent, cei doi au o relație foarte bună și vorbesc zilnic: “Nu vă închipuiți cum este în fiecare seară când vorbim pe telefon, ne uităm și pe imagini, discutăm și mă întreabă: care a mai fost viața ta astăzi?„.
Cât despre trecutul său, Nelu Tătaru a povestit că a avut o copilărie tradițională și frumoasă: „Mergeam cu oile, cu cireada de vite, la prășit, la săpat„, potrivit digi24.ro.

Nelu Tătaru a dat vestea momentului. România revine la starea de urgență?

Ministrul Sănătății a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că starea de alertă se va prelungi, atata vreme cât situația o va cere. Acesta a declarat că ne aflăm în a treia săptămână de creștere constantă a cazurilor, motiv de îngrijorare pentru autorități.

Deși multă lume se aștepta ca 1 iulie să fie data unor noi măsuri de relaxare, acest lucru n-a fost posibil din cauza situației alarmante de creșteri a numărului de infectări cu COVID-19.

Nelu Tătaru a adus la cunoștință situația dificilă cu care se confruntă secțiile de Terapie Intensivă, acestea nemaiavând paturi disponibile:

„Avem un număr crescut de cazuri în ultima săptămână. Avem un început de transferuri din Terapiile Intensive din diferite spitale, către alte spitale care au locuri în aceste terapii. Avem un număr scăzut de locuri în ATI din spitalele din București.

Tot ce ține de carantină, de izolare la domiciliu, rămân recomandări. Izolarea trebuie să continue. Recomandare de izolare nu este o recomandare strict medicală” , a declarat Nelu Tătaru.

Un proiect legistlativ este în curs

„Ne pregătim pentru un proiect legislativ pe care îl vom promova în ședința viitoare a Guvernului. Vrem să clarificăm foarte bine acele recomandări ale Curții foarte atent: boală transmisibilă, carantină, izolare, tratament și internare.

Suntem în măsură să le putem reașeza legislativ, dar avem nevoie de cooperarea dumneavoastră, pentru a gestiona acest moment. Repet: discutăm profesional la nivel epidemiologic” sunt câteva din declarațiile ministrului Nelu”, a mai spus Nelu Tătaru, în cadrul conferinței de astăzi.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro