Detalii despre starea de sănătate a fetiței Cristinei Cioran. Cât va mai rămâne în spital EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
20 07. 2021

Cristina Cioran a născut prematur, la doar 29 de săptămâni, fiind internată cu micuța Ema la spitalul Municipal din București, acolo unde a ajuns cu salvarea, în momentul în care contracțiile deveneau din ce în ce mai dese. În prezent, starea fetiței este stabilă dar, potrivit unor surse medicale, aceasta va mai trebui să rămână în spital încă două luni, la incubator, întrucât nu are încă toate organele suficient de bine dezvoltate.

Nu-și poate ține micuța în brațe

Vedeta trăiește totodată drama mamei ce nu-și poate vedea și ține în brațe micuța, afltă la Terapie Intensivă, lucru interzis în cazul bebelușilor născuți înainte de termen. La rându-I, nici logodnicul acesteia, Alexandru Dobrescu, nu-și poate vizita încă bebelușa. Cei doi sunt însă optimiști că totul va fi bine.

„Suntem ok și eu și bebelina. O să fim bine. Vă asigur că o să luptăm amândouă cât putem de tare, nu ne lăsăm așa ușor. Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru toate încurajările voastre! Mă ajută enorm să știu că sunteți cu gândul la noi! Ema e bine, se întărește! Suntem AboveTheSky!”, a declarat Cristina Cioran, în cursul zilei de astăzi, pe Instagram.

Sarcină cu probleme

Prezentatoarea a devenit mamă la 44 de ani, când nu se mai aștepta, dar a dezvoltat un fibrom uterin în timpul sarcnii, pe care, din această cauză, ar fi putut-o pierde în orice moment.

„Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic. Poate că dacă foloseam aparatul reproducător la timp, nu apărea acest fibrom uterin. Din fericire, este în exteriorul uterului şi nu afectează sarcina, doar dimensiunea sa creşte odată cu bebeluşul. Va trece”, mărturisea vedeta.

Era programată să nască la o clinică privată

Cristina Cioran era programată să nască prin cezariană, la o clinică privată, cu medicul care îi monitorizase sarcina. Micuța a venit însă pe lume pe data de 18 iulie, atunci când vedeta a ajuns de urgență, la spital. Extrem de îngrijorată pentru micuța ei, ea le-a transmis fanilor să se roage pentru ea și fetița ei. A doua zi, actrița a precizat că și-a mai revenit, vorbind totodată despre starea în care se afla.

„Hai că mi-am mai revenit. Vreau să vă spun, eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată și îngrozită. Bebelușa este bine, respiră singurică, ceea ce e super. Abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă. E adevărat că ultimul an din viața mea e foarte neașteptat’, a transmis Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Cum și-a cunoscut logodnicul

Cristina Cioran era încă implicată de ani de zile într-o relație care scârția, cu Traian Văduva, în momentul în care l-a cunoscut pe Alexandru Dobrescu, tatăl fetiței sale.

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla… Ne-am cunoscut la o petrecere, lângă București, când eram deja singură. Poate că nu era finalizat total. Poate că nu ne-am fi despărțit total, dacă nu era el. Acum sunt foarte fericită.  Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar acum încep ușor, ușor să se dezvolte.  Locuim împreună de când ne-am cunoscut. Când ne-am cunoscut amândoi ieșisem dintr-o relație și a fost un moment în care ne-am completat’ a povestit Cristina în urmă cu câteva luni.