Destinația de vacanță care a dezamăgit-o profund pe Andreea Bănică. E preferata multor români: “N-am mâncat nimic”

de: Andrei Simion
21 09. 2024

Andreea Bănică a călătorit în Grecia alături de familie și prieteni, fără a bănui ce o așteaptă. Artista a fost nemulțumită și a subliniat toate neajunsurile întâmpinate, mâncarea fiind unul dintre cele mai dezamăgitoare aspecte.

Vedeta este dezamăgită din momentul în care a ajuns în Grecia. Își dorea un sejur memorabil alături de familie și prieteni, dar lucrurile nu s-au desfășurat cum spera. Cântăreața nu a ezitat să împărtășească tot ce i-a lăsat un gust amar.

Andreea Bănică, vacanță de coșmar

Cântăreața are o experiență bogată în ceea ce privește vacanțele, având și o afacere în turism, pe lângă cariera sa muzicală. Totuși, ceea ce a întâlnit în Grecia a fost o mare dezamăgire pentru ea.

Andreea Bănică este de părere că turismul din Grecia nu este superior celui din România și a fost total dezamăgită când a văzut ce prețuri sunt acolo.

Andreea Bănică a declarat pe Instagram că turiștii români se plâng de prețurile de pe litoral, dar în Grecia situația este și mai gravă. Ea a subliniat că prețurile sunt mari și că mâncarea este de calitate slabă, menționând că, în afară de salata grecească, nu a avut parte de nimic bun în cele cinci taverne vizitate.

„Românii se plâng că litoralul este scump, păi nu vreți să stiți cum este în Grecia. Nu mai este ce a fost odată, în primul rând. Prețurile sunt aici, mâncarea este proastă, am mâncat la cinci taverne diferite, niciuna bună. În afară de salată grcească, n-am mâncat nimic”, a declarat Andreea Bănică, pe Instagram.

Motivul pentru care artista este dezamăgită de vacanța din Grecia

Cântăreața a menționat că românii percep Grecia ca fiind o destinație extraordinară, însă experiența ei a fost diferită. Andreea Bănică a fost nemulțumită și de hotelul unde s-a cazat, soțul ei adăugând că nu aveau apă caldă.

„Într-un cuvânt. Eu caut cârcotă că eu nu sunt cârcotașă. Să ajungi ân acest hotel și să vrei să mergi la spa, la jacuzzi, și să ți se spună că este contra cost, de fapt este gratuit, dar ei nu voiau să îi dea drumul la jacuzzi”, a mai spus artista.