Despărțirea care i-a întristat pe fanii Puterea Dragostei. Anunțul făcut la Kanal D

Despărțirea care i-a întristat pe fanii Puterea Dragostei. Anunțul făcut la Kanal D

Încă un cuplu din casa ”Puterea Dragostei” s-a despărțit, după ce partenerii au considerat că nu se potrivesc. Astfel, o nouă despărțire s-a produs în show-ul de la Kanal D.

Încă o despărțire la Puterea Dragostei

Cu toate că a cerut-o de soție, iar concurenta a spus că vrea să-i fie alături iubitului ei pentru tot restul vieții, cei doi și-au spus adio. Este vorba despre cuplul format din Andreea Pirui și Marius.

Astfel, Andreea Pirui și Marius nu mai formează un cuplu, iar dovezile sunt cât se poate de concludente. Cei doi concurenți și-au șters pozele de pe Instagram, iar Marius a ținut să se afle chiar de la el această veste tristă.

Andreea Pirui și Marius nu mai formează un cuplu

„Bună ziua, dragilor! În urma unei discuții cu Andreea, am ajuns amândoi la un numitor comun și anume că nu mai dorim să formăm un cuplu de azi înainte. Prefer să aflați de la noi și nu de la terțe persoane. Vă mulțumesc că ne-ați susținut ca un întreg! Sunteți minunați! Vă doresc o săptămână liniștită, a scris Marius de la Puterea Dragostei”, a precizat Marius pe contul lui de Instagram.

Cu toate acestea, nu se știe exact ce nu a mai mers în relația lui Marius cu Andreea Pirui, însă ceea ce este cert este că el va pleca din emisiune, mai probabil de unul singur. Concurentul de la Puterea Dragostei are bilet de avion spre România pe data de 16 iunie. De asemenea, Marius trebuie să își pună și cei trei dinți pe care și i-a spart când a alunecat pe podeaua udă.

În consecință, concurentul de la Puterea Dragostei a ales să vină în țară, acolo unde are și programare la un cabinet stomatologic, penru a-și rezolva problema.

Pe de altă parte, Andreea Pirui a preferat să nu comenteze încă despărțirea de Marius.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI