Despărțire surpriză în showbiz! Vedeta a anunțat separarea de soț

de: Anca Lupescu
12 12. 2023

Este anunțul momentului în showbiz. Celebrul cuplu a decis să se despartă, după un mariaj care a ținut șase ani. Cei doi au împreună doi copii, iar în ultimele luni au existat zvonuri despre infidelitate. Recent, artista a dezvăluit că este singură de ceva vreme.

Cuplul din showbiz care s-a destrămat

Relația dintre Cardi B și Offset a ajuns la final. Cei doi au decis să pună capăt căsniciei lor de șase ani. Vedeta a confirmat în weekend că este „singură de ceva vreme”. Într-un live pe Instagram, postat duminică seara târziu, Cardi a spus că nu crede în zvonurile privind infidelitatea soțului ei. 

Vezi și: Despărţire neaşteptată în showbiz. Abia deveniseră părinţii unui băieţel, însă şi-au spus „Adio!

A continuat: „Vreau să încep anul 2024 proaspăt, deschisă. Sunt gata pentru o viață nouă, un nou început. Da, sunt entuziasmată.”

Săptămâna trecută, fostul cuplu a alimentat zvonurile de despărțire după ce ambii au decis să nu se mai urmărească pe Instagram.

Câștigătoarea premiului Grammy a declarat pe platformă că va face schimbări în cariera ei, finanțele și viața personală pentru că știe ce vrea de la viață.

Ea a spus că anul viitor va fi despre a avea grijă de ea însăși.

Cântăreața era căsătorită din 2017 cu Offset. Cei doi s-au căsătorit în secret în septembrie 2017 și au adus-o pe lume pe fiica lor, Kulture în iulie 2018 și pe fiul lor, Wave Set în septembrie 2021. 

Offset mai are trei copii din relații anterioare: Jordan Cephus, 13 ani, Kody Cephus, 8 ani, și Kalea Marie Cephus, 8 ani.

Acuzații de infidelitate și scandaluri

La scurt timp după ce au dezvăluit că s-au căsătorit în secret, un videoclip cu Offset petrecându alături de alte femei a devenit viral online. 

În iulie, cei doi muzicieni au lansat o colaborare intitulată „Jealousy” pentru a pune capăt zvonurilor privind infidelitatea. A fost a doua lor colaborare din 2019, după „Clout”, care a apărut pe albumul „Father of 4” al lui Offset.

Cardi B a mai avut o tentativă de divorț în 2020, când a intentat actele, însă câteva luni mai târziu a renunțat la inițiativă.

În repetate rânduri, cuplul a fost subiectul zvonurilor de despărțire, iar în anumite perioade, au încetat să se mai urmărească reciproc pe rețelele de socializare. Acum, Cardi B a negat faptul că soțul ei ar fi înșelat-o, dar a confirmat că este singură.