Despărțire surpriză în showbiz. Și-au spus adio după botezul copilului: ”Este normal să se ajungă aici”

Despărțire surpriză în showbiz. Și-au spus adio după botezul copilului: ”Este normal să se ajungă aici”
Despartire surpriza in showbiz. Si-au spus adio dupa botezul copilului

Este vestea momentului în showbizul românesc. O vedetă și soțul ei s-au despărțit, chiar după ce și-au botezat copilașul.

Despărțire surpriză în showbiz. Și-au spus adio după botezul copilului

Cuplul a luat decizia de a merge pe drumuri separate, iar acum au recunoscut că sunt despărțiți de luni bune.

Nicoleta Dragne și tatăl copilului ei s-au despărțit. Anunțul vine abia acum, deși cei doi s-au despărțit după ce și-au creștinat bebelușul. Cei doi nu mai formează un cuplu, deși erau printre cele mai solide cupluri.

De când a apărut pe lume Vladimir, cei doi păreau mai fericiți ca niciodată. Cu toate acestea, cei doi au recunoscut că au decis să meargă pe drumuri separate.

„Nu cred că suntem distanți. Noi nu mai formăm un cuplu din ianuarie, deci nu mai suntem împreună, dar avem o relație foarte frumoasă.

Eu cred că suntem, față de alte cupluri care au copii și s-au despărțit, ceva super power, părerea mea, pentru că noi ne înțelegem foarte bine, este copilul la mijloc”, a povestit fosta ispită.

Vedeta a povestit că motivul despărțirii ar fi depresia postnatală de care a suferit. Copilul a fost o schimbare mare în viața celor doi, care n-au reușit să se adapteze ca și cuplu.

„Nu a reușit să mă înțeleagă și pentru el a fost o schimbare foarte mare. Chestii din astea, am fost împreună aproape doi ani. Când se întâmplă foarte multe lucruri deodată, vin una peste cealaltă, este normal cumva să se ajungă aici.”, a mai adăugat fosta ispită.

Nicoleta și fostul ei iubit Bruno Vlad s-au cunoscut la Insula Iubirii. La trei ani distanță cei doi s-au reîntâlnit și au decis să formeze cu un cuplu.

Cum s-a cunoscut Nicoleta Dragne cu tatăl copilului ei

După două săptămâni de relație, Nico a rămas însărcinată, iar cei doi erau în culmea fericirii.

„Toată lumea crede că ne-am apropiat acolo, dar eu atunci râdeam de el. El a venit în sezonul patru, iar Radu l-a adus să-l prezinte băieţilor şi chiar mă uitam şi ziceam că e frumuşel, dar că era cam slăbuţ.

Comentam şi eu, ca o ţaţă. Noi n-am interacţionat deloc acolo. Apoi el mi-a mai scris pe Instagram, iar eu îi răspundeam prieteneşte, nu dădeam mare atenţie. A

poi ne-am dat seama că aveam nişte prieteni comuni şi ne-am întâlnit pe la petreceri, pe la mare, în decurs de trei ani, timp în care nu am avut nicio treabă” a spus Nicoleta Dragne, în urmă cu ceva timp, pentru okmagazine.ro.

”Este cel mai bun tată pe care îl puteam alege pentru copilul meu. Nu există doar mama să schimbe, spele, culce etc.

Și bărbații pot face aceleași lucruri pe care le fac femeile. Că mulți nu vor, asta e o altă discuție”, a scris Nicoleta Dragne pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI