Despărțire șoc în showbizul românesc?! Pepe nu s-a mai văzut cu iubita de două săptămâni: ‘Nu mai e ce a fost’ EXCLUSIV

de: Andrei Alexandra
20 10. 2021

După divorțul răsunător, Pepe anunța o nouă parteneră. Divorțat la începutul anului de Raluca, mama copiilor si, Pepe s-a afișat mai ales în lunile de vară în compania lui Yasmine Ody, de profesie make-up artist. După o dragoste intensă la începutul relației, artistul s-a mai temperat. Acum pune în primul rând accentul pe cariera sa profesională, motiv pentru care și-a rărit întâlnirile cu partenera.

Ce fac Pepe și Yasmine Ody

Cei doi au fost chiar și într-o vacanță peste hotare, în Franța, la Disneyland, împreună cu cele două fetițe ale artistului, Maria și Rosa. Cu această ocazie cele două fete au cunoscut-o pe noua iubită a tatălui lor, cu care s-au înțeles foarte bine.

Mai mult, Yasmine a participat la mai multe evenimente în familia lui Pepe și l-a însoțit pe acesta și la diverse petreceri. Pepe nu a ascuns faptul. când a avut ocazia, că nu este exclus să-și refacă viața și să se căsătorească pentru a treia oară, dacă relația sa va evolua pozitiv.

Cuplul a luat o pauză de două săptămâni

Ceea ce părea însă o dragoste intensă, a început să se mai stingă treptat, astfel. Pepe a rărit întâlnirile și deplasările în compania acesteia. Mai mult, spun persoane din apropierea sa, cei doi au luat chiar și o scurtă pauză în relația lor:

”Pepe nu s-a mai întâlnit cu Yasmine vreo două săptămâni. Au mai vorbit la telefon, dar nu mai e ce era înainte. La ultimele petreceri la care au fost, Pepe a stat mai mult în compania prietenilor, iar ea s-a cam supărat”.

Pepe preocupat de carieră

În ultimul timp, Pepe a fost mai preocupat de carieră decât de partenera sa. Artistul a lansat un clip de succes, în care apare și fiica sa cea mică, Rosa, iar proiectul său online crește frumos.

În prezent, ca majoritatea artiștilor, acesta trece din nou printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere profesional. Motivul este pandemia și că majoritatea concertelor s-au anulat sau amânat din cauza pandemiei.

Se cunoșteau din 2017

Bruneta și artistul se cunosc încă din 2017, pe când aceasta a lucrat cu Pepe pentru videoclip-ul melodiei ‘Sentimente intense’. Yasmine este foarte apreciată în showbiz-ul românesc pentru talentul său, mai ales pentru că s-a specializat în look-urile de scenă.

Ea activează de o lungă perioadă ca specialist în make-up, aceasta bucurându-se de-a lungul timpului de colaborări cu vedete importante, cărora le-a realizat machiajul în diferite clipuri. În vârstă de 26 de ani, Yasmine Ody a fost atrasă și de modelling în trecut.

În 2015, aceasta a urcat pe podium pentru a prezenta lenjerie intimă pentru un show organizat în România de Victoria’s Secret. Tot în 2015, frumoasa brunetă a lucrat și cu designer-ul Cătălin Botezatu și a apărut în prezentările sale, semn că lumea modei a atras-o la un moment dat.