Desertul preferat al reginei Angliei. Elisabeta a II-a recunoaște că nu se poate abține de la acest preparat

Desertul preferat al reginei Angliei. Elisabeta a II-a recunoaște că nu se poate abține de la acest preparat
Desertul preferat al reginei Angliei este tortul de biscuiți cu ciocolată

Britanicii s-au întrebat de multe ori care este desertul preferat al reginei Angliei, însă Elisabeta a II-a a ținut acest lucru secret dintr-un motiv bine întemeiat. S-a temut că din momentul în care toți vor ști, i se va servi acest preparat la toate evenimentele la care participă. Iar când abuzezi de un lucru, e foarte posibil să nu îți mai placă după un timp.

Desertul preferat al reginei Angliei este tortul de biscuiți cu ciocolată

Gordon Rayner, fost corespondent al The Telegraph, care a petrecut foarte mult timp în preajma familiei regale a Marii Britanii, a dezvăluit că regina Angliei s-a temut mult timp să dezvăluie ce tipuri de mâncare preferă. „O persoană din staff-ul ei mi-a spus: Dacă ar spune care este mâncarea sa preferată, nu ar mai fi servită cu nimic altceva”, a mărturisit Rayner.

Chiar dacă s-a ferit să dezvăluie tipurile de mâncăruri care îi plac, în presă au apărut numeroase articole cu privire la preferințele culinare ale Elisabetei a II-a. Umblă vorba că nu îi plac pastele, cartofii și orezul din cauză că sunt multe prea bogate în amidon. Aceste alimente ar fi interzise în meniul de la Casa Regală, de unde nu lipsesc carnea de pui și vegetalele, pe care regina le comsună cu poftă.

Tort de biscuiți cu ciocolată
Tort de biscuiți cu ciocolată

În ceea ce privește desertul preferat, regina a fost dată de gol de unul dintre foștii bucătari ai Casei Regale, care a spus că Elisabeta a II-a preferă tortul de biscuiți cu ciocolată.

„Este singura prăjitură din care ea comandă o bucată în fiecare zi, până când se termină. Mănâncă o mică bucată în fiecare zi, până când rămâne în bucătărie o bucățică minusculă. Însă chiar și acea bucățică minusculă trebuie să i-o pastrezi. Dacă lipsește o firimitură, ea remarcă acest lucru. Reginei îi place atât de mult acest desert, încât, atunci când se deplasează prin regat, Chocolate Biscuit Cake o urmează peste tot, cu trenul”, a mărturisit Darren McGrady.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI