Desertul ieftin și bun recomandat de Mihaela Bilic. Ai nevoie de doar 3 ingrediente

Desertul ieftin și bun recomandat de Mihaela Bilic. Ai nevoie de doar 3 ingrediente
Ce desert sa mananci atunci cand esti la regim

Care este desertul ieftin și bun recomandat de medicul nutriționist Mihaela Bilic. Ai nevoie de doar 3 ingrediente pentru prepararea lui, pe care cu siguranță le ai deja în bucătăria ta. Despre ce rețetă dulce este vorba, vedeți în articolul de mai jos.

Mihaela Bilic a anunțat care este desertul care poate fi consumat atunci când vrei să slăbești. Despre ce rețetă este vorba

Celebrul medic nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit că ea însăși duce o luptă cu mâncarea. Astfel, aceasta a dezvăluit, pentru cei care vor să piardă în greutate, un desert foarte sănătos și ieftin.

La 49 de ani, celebrul medic nutriționist are energie și un tonus cum rar se poate vedea. Mihaela Bilic a făcut și o schimbare de look, s-a tuns bob, și și-a păstrat zâmbetul pe buze. Nutriționistul Mihaela Bilic a povestit despre ce mănâncă ea și a recunoscut că și ea duce o luptă permanentă cu mâncarea.

Mihaela Bilic se luptă și ea cu mâncarea

„Toată viața mea m-am luptat cu mâncarea pentru păstrarea siluetei, niciodată nu am putut mânca după pofta inimii. Nu am găsit soluția să mâncăm și cât ne-am dori, și să nu punem kilograme în plus. Eu mănânc o singură masă pe zi. Cei care au arderi rapide sau cei care fac sport pot mânca și 2-3 mese. Dacă vrem să slăbim, gustările nu sunt justificate, cele 3 mese cu două gustări sunt pentru copiii în creștere”, a declarat Mihaela Bilic în emisiunea lui Marius Tucă.

Cum să îți așezi mâncarea în farfurie ca să slăbești

Atunci când vrem să slăbim nu contează doar ce mâncăm, contează și în ce mâncăm. În plus, mâncarea trebuie așezată într-un anumit fel.

„Frafuria nu trebuie să aibă mai mult de 20 de centimetri. Noi am ajuns să mâncăm dintr-un platou. Farfuria idelă trebuie să arate așa: Jumătate – legume, un sfert – proteine (carne, pește, ou) și un sfert carbohidrați (cartofi, fainoase). Făinoasele niciodată mai mult de un sfert, legume cât mai multe. Asta e farfuria ideală. În momentul în care vorbim despre slăbit, din această farfurie dispar carbohidrații”, a mai spus Mihaela Bilic.

Care este desertul sănătos, potrivit Mihaelei Bilic

Nu în ultimul rând, medicul nutriționist a spus care este un desert sănătos în opinia ei. Acesta este banalul orez cu lapte, însă fără a se folosi zahăr, care este binecunoscut pentru efectele sale nocive. Astfel, medicul nutriționist îi sfătuiește pe români să îndulcească orezul cu lapte cu îndulcitor. De asemenea, în loc de îndulcitori, românii pot încerca să consume orezul cu lapte îndulcit doar cu scorțișoară sau cu puțină dulceață.